shutterstock 1714676563

De terugkeer van angstporno! RTL Nieuws: 'Krijgen in najaar nieuwe golf van ziekenhuisopnames!'

Politiekmei 10 2022, 10:07
RTL Nieuws en de bekende experts waarschuwen nu al dat we in het najaar een nieuwe grote golf van het coronavirus kunnen verwachten. Ja, ja, de besmettingen gaan dan heel hard toenemen, en het aantal ziekenhuisopnames dus ook. Dat weten ze nu al.
Er zijn hele naïeve mensen die denken dat corona min of meer achter ons ligt. Ze zijn nu bezig met de oorlog in Oekraïne. Straks komt daar "stikstof" bij; corona hoeft niet meer. Mensen worden minder ziek, de samenleving is eigenlijk gewoon niet meer bang. Dus verder met het leven (en nieuwe crisissen die ons dan weer heel bang moeten maken).
Nou, dat is een vergissing. Zoals Thierry Baudet steeds al waarschuwt, corona komt gewoon terug. Nee, niet in de zomer, maar wel daarna. Kijk maar naar deze tweet en dit artikel van RTL Nieuws:
Als je dit nu in de gaten houdt - dat dit soort waarschuwingen toch met enige regelmaat verschijnen in de media - weet je al dat je er vergif op kunt innemen dat de 'coronacrisis', inclusief dagelijks tromgeroffel, vanaf september terugkomt.
Zelfs als ze dan niet voor harde lockdowns gaan pleiten, zullen er ongetwijfeld weer vergaande beperkte maatregelen genomen worden die mensen keihard raken in het dagelijks leven - om van de schade aan bedrijven nog maar te zwijgen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zoals Baudet steeds waarschuwt, die hele corona-affaire is nog lang niet voorbij. Sowieso kun je dat natuurlijk al bevatten als je weet dat het kabinet de "tijdelijke" wet met bevoegdheden om noodmaatregelen te nemen permanent wil maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten