de dagelijkse standaard tweede kamer 43 websize

Filmpje! "Als kinderen niet mogen drinken, dan ook geen genderbehandeling ondergaan: FVD wil kinderen 'beschermen tegen genderpropaganda'

Politieknov 11 2023, 13:00
Als FVD lid wordt van een volgend kabinet gaat de partij ervoor zorgen dat kinderen beschermd worden tegen de "genderpropaganda" en "regenboogpropaganda" waarmee ze nu steeds weer geconfronteerd worden, zowel op school als in boeken. Want, zegt Pepijn van Houwelingen in een video die hij op X heeft gezet, kinderen moeten hiertegen beschermd worden.
"Het wordt verboden om transgenderpropaganda te richten op kinderen, via schoolprogramma's of via boeken die kinderen te lezen krijgen op school," aldus Van Houwelingen over de FVD-plannen. "Het wordt onmogelijk gemaakt voor kinderen om publiciteitsremmers te nemen, hormoonblokkers, of zelfs voor kinderen om in transitie te gaan."
Van Houwelingens redenering is ijzersterk. Want, zegt hij, het kan niet zo zijn dat kinderen niet mogen drinken (of auto mogen rijden), maar wel zo verstandig worden ingeschat dat ze behandelingen mogen ondergaan die ze voor de rest van hun leven verandert (of verminkt, zoals Raisa Blommestijn zou zeggen).
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor onze kinderen, en strijden we dus fanatiek tégen die knettergekke Woke-propaganda op scholen en in kinderboeken. Kinderen moeten daar ten koste van alles tegen beschermd worden. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons kinderen te verdedigen tegen de Transgekte!
Het opvallende is dat FVD hier eigenlijk gewoon alleen in staat. (Bijna) alle andere partijen omarmen de woke-transgendergekte tot op zo'n grote hoogte, dat ze het zelfs belachelijk en gevaarlijk vinden als iemand zegt: laten we de kinderen alsjeblieft beschermen.
Het kan verkeren. Zelfs tien jaar geleden had werkelijk niemand gedacht dat die gendergekte zo snel, zo extreem zou worden in ons land. Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten