Jan Paternotte D66 9O1A6636

Geert Wilders pakt Jan Paternotte aan: 'Goed wat Overijssel doet, geen niet toe aan de boerenhaat van D66!'

Politiekjan 07 2023, 11:00
PVV-leider Geert Wilders heeft op Twitter geen spaan heel gelaten van D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. Of, zoals hij ook bekend staat: de trekpop van Sigrid Kaag. Paternottetje is namelijk boos dat de provincie Overijssel niet mee wil doen aan de oorlog tegen de boeren. Wilders vindt dat juist geweldig.
In Overijssel dreigt de provincie haar medewerking aan het zieke antiboerenbeleid van het kabinet stop te zetten. Ze wil daar alleen mogelijk mee doorgaan als het kabinet miljarden euro's overmaakt (om boeren te helpen). Daarnaast wil Overijssel dat boeren (en anderen) meer tijd krijgen om de zogenaamde stikstofemissies naar beneden te krijgen.
D66-Tweede Kamerlid Jan Paternotte vindt dat vreselijk. Want als echte groene fascist vindt hij dat iedereen maar heeft te doen wat hij en de zijnen willen, ook als dit betekent dat hele gezinnen en boerenbedrijven kapotgaan. Sterker nog, hij zit daar natuurlijk bij te smakken van genot. Sociopaten vinden het lijden van anderen vaak fijn om te aanschouwen.
En dus komt meneertje koekepeertje met een flauwekulverhaal op Twitter. "Nog vijf jaar uitstel? No way. De natuur kan niet langer uitstel verdragen. En iedereen die een betaalbaar huis zoekt kan geen uitstel verdragen, want door de hoge stikstofuitstoot is bouwen vaak niet mogelijk."
Dit is hoe vies dit mannetje is, en hoe vies hij dit spel speelt. Hij probeert mensen werkelijk tegen elkaar uit te spelen: gewone burgers die een woning zoeken en boeren die voor hun gezin willen zorgen. Die geld willen verdienen. Die hun boerenbedrijf in stand willen houden.
Walgelijker dan dit wordt het niet, vindt ook Geert Wilders. Hij pakt Paternotte dan ook keihard aan. 
"Heel goed Overijssel negeer die boerenhaat van D66 en trap niet in hun leugens," schrijft de PVV-leider op Twitter. "Ze willen boeren wegjagen en nog meer asielprofiteurs een gratis woning geven. No way!"

Heel goed Overijssel negeer die boerenhaat van D66 en trap niet in hun leugens. Ze willen boeren wegjagen en nog meer asielprofiteurs een gratis woning geven. No way! #stemzeweg #StemPVV

Jan Paternotte
Jan Paternotte
@jpaternotte

Nog vijf jaar uitstel? No way. De natuur kan niet langer uitstel verdragen. En iedereen die een betaalbaar huis zoekt kan geen uitstel verdragen, want door de hoge stikstofuitstoot is bouwen vaak niet mogelijk. Wees eerlijk naar boeren en ga aan de slag. volkskrant.nl/nieuws-achterg…

1.1K
Reply
Zo is het natuurlijk maar net. Boeren zijn onmisbaar voor Nederland. Ze produceren de voedselvoorziening van het land en zijn verantwoordelijk voor het behoud van het landschap en de biodiversiteit. Daarnaast spelen ze ook een belangrijke rol in de plattelandsontwikkeling en het behoud van cultureel erfgoed.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Boeren werken hard en nemen vaak risico's om ons te voorzien van gezonde en verse producten. Zonder boeren zou Nederland een stuk minder groen en vruchtbaar zijn. Het is belangrijk dat we de boeren in Nederland blijven steunen en waarderen voor al het goede werk dat ze doen...
En dat we héél snel een einde maken aan de politieke carriere van groen-fascistische types als Jan Paternotte
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten