erik mouthaan rtl

"Covid-19 martelaar of opportunist? RTL Nieuws correspondent Erik Mouthaan krijgt derde infectie

Buitenlandjan 07 2023, 12:00
Vannacht liet RTL Nieuws Amerikacorrespondent Erik Mouthaan op Twitter weten dat hij niet voor de eerste, niet voor de tweede, maar voor de derde keer positief is getest op Covid-19. Mouthaan heeft zich natuurlijk al helemaal laten volspuiten met de zogenaamde vaccins, maar hij is nu toch ziek omdat, aldus Mouthaan, de versie XBB 1.5 "om de vaccins" heen werkt.
Dit nieuws kwam niet als een verrassing voor iedereen die op de hoogte is van de recente ontwikkelingen rondom massavaccinatiecampagnes tegen nieuwe virusuitbraken. Er zijn al lange tijd critici die beweren dat deze campagnes niet effectief zijn en sommigen zelfs suggereren dat ze juist meer schade aanrichten dan goed doen.
Mouthaan lijkt zich echter niet bewust te zijn van deze zorgen en lijkt zich in plaats daarvan te focussen op het feit dat hij voor de derde keer positief is getest op Covid-19. Hoewel hij zelf toegeeft dat het "voelt als lichte griep," voelt Mouthaan zich toch geroepen om zich te laten testen en zichzelf daarna als een soort Covid-19-martelaar op te stellen.
Want jongens toch, wat heeft hij het ontzettend niet zwaar.
Maar waarom zou iemand zichzelf op deze manier in de spotlight willen zetten? Waarom zou iemand zichzelf willen laten testen en net doen alsof hij ziek is, terwijl hij zelf zegt dat het voelt als lichte griep? Het is moeilijk te zeggen wat er precies in Mouthaans hoofd omgaat, maar het lijkt erop dat hij gewoon graag aandacht wil. En wat is er nu beter om in de spotlight te staan, zal hij denken, dan door maar weer een nieuwe positieve Covidtest te delen.
Het is triest om te zien dat sommige mensen proberen te profiteren van een crisis. In plaats van zich te concentreren op het helpen van anderen en het vinden van oplossingen voor de huidige problemen, lijken sommigen alleen maar geïnteresseerd te zijn in het behalen van persoonlijk voordeel.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
En helaas lijkt Mouthaan hier een voorbeeld van te zijn. In plaats van zich ziek te melden en in bed te blijven tot hij beter is, kiest hij ervoor om zich op te dringen aan de media met zijn 'dramatische' verhaal over hoe hij voor de derde keer positief is getest op Covid-19.
Nou jongen, we wensen je allemaal heel veel beterschap en een heel spoedig herstel van deze zware, indrukwekkende, traumatische... umh.... lichte griep.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten