geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders vernietigt met belastinggeld strooiende Sigrid Kaag: "Ze is totaal de weg kwijt"

Politiekapr 03 2023, 13:00
PVV-leider Geert Wilders heeft terecht woedend gereageerd op het nieuws dat Hare Hooghartigheid Sigrid Kaag met miljarden aan het strooien is in Oekraïne. Want, zegt Wilders, volgens Kaag en de haren is er nooit geld om Nederlanders in nood te helpen. Maar wel om Oekraïne te sponsoren? "Waanzin!"
Vanmorgen berichtten wij dat Sigrid Kaag op bezoek is in Kyiv waar ze Oekraïne miljarden aan steun heeft belooft. Dat wil Nederland "bilateraal" doen, via de EU én via de Wereldbank. Op zoveel mogelijk manieren moet er zoveel mogelijk belastinggeld naar Zelensky en zijn kompanen. 
Wij vinden dat natuurlijk totaal geschift. Want onze eigen mensen verpieteren totaal. Een normale minister van Financiën zou daar iets aan willen doen. Maar niet Sigrid Kaag. Nee, voor haar gaat de strijd tegen Rusland uber alles. Inclusief boven de belangen van ons eigen volk.
Nou, wij zijn niet de enigen die hier doodmoe van worden. Dat geldt ook voor Geert Wilders. De PVV-leider heeft vandaag namelijk op harde wijze uitgehaald naar Kaag. Daarbij maakt hij duidelijk dat ze wat hem betreft ondertussen knettergek is.
"Geen cent om de btw op boodschappen in Nederland te verlagen om onze eigen mensen te helpen maar wel miljarden voor Oekraïne," vat Wilders de situatie juist samen. "Kaag is totaal de weg kwijt. Waanzin!"
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daar valt natuurlijk heel weinig op aan te merken. Wat Kaag hier doet is ongelooflijk. De armoede in Nederland neemt razendsnel toe. Volgend jaar hebben we hier 1 miljoen armen. 70.000 van die armen zullen kinderen zijn. Kinderen die in pure armoede leven.
Voor die mensen kan volgens Kaag niets gedaan worden. Maar bakken met geld overmaken aan Oekraïne? Oh, jongens, dat is geen enkel probleem!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten