geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders woest door miljoenensteun aan Oekraïne: 'Nederlanders kunnen hun boodschappen niet meer betalen'

Politiekaug 23 2022, 10:51
Geert Wilders is witheet van woede dat Oekraïne 65 miljoen euro extra 'steun' krijgt van Nederland terwijl ons eigen volk crepeert. "Dit is zo ziek," vat de PVV-leider de situatie samen.
Minister van Defensie (LOL) Kajsa Ollongren en Liesje Schreinemacher (VVD) hebben weer eens 'goed' (haha) nieuws voor ons: ze gaan 65 miljoen euro extra weggeven aan Oekraïne. Zogenaamd voor 'hulp en investeringen' en 'wederopbouw' van dat land 'na de oorlog.' In feite wordt een significant deel van dat geld natuurlijk gebruikte voor andere zaken, waaronder het vullen van de zakken van de belangrijkste Oekraïense leiders. Maar dat geheel terzijde.
Hoe dan ook, 65 miljoen euro wordt dus even ter beschikking gesteld van Oekraïne.
Geert Wilders vindt dat belachelijk. Want, stelt de PVV-leider op Twitter, deze 'steun' komt op een moment dat Nederlanders zélf niet meer rond kunnen komen maar helemaal géén hulp krijgen van de staat.
"Nederlanders die hun energierekening en boodschappen niet meer kunnen betalen kunnen de rambam krijgen van D66," aldus Wilders terecht de onwil van D66 om mensen tegemoet te komen vanwege de dalende koopkracht, "maar Oekraïners krijgen op een maandagmiddag even tientallen miljoenen euro’s aan extra steun van ze."
Hij sluit af met de pijnlijk ware woorden: "Dit is zo ziek."
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En daar valt eigenlijk helemaal niets aan toe te voegen. Dat is namelijk precies hoe het is. Het is ronduit ziek dat er steevast wel geld is voor ander volk, maar nooit voor ons eigen volk. Wel voor asielzoekers, niet voor Nederlanders. Wel voor Oekraïne, maar niet voor hardwerkende Nederlandse burgers die niet meer kunnen rondkomen door het wanbeleid van dit kabinet
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten