Knipsel

Geert Wilders zegt al 20 jaar Nederland heeft een enorm Marokkanenprobleem

Politieknov 30 2022, 14:00
Geert Wilders is één van de weinige politici met een rechte rug in Nederland. Standpunten staan bij hem als een huis. Geert Wilders zegt al vanaf de opkomst van Pim Fortuyn in 2002 dat Nederland een enorm Marokkanenprobleem heeft.
Geert Wilders is er trots op om over een rechte rug te beschikken en twittert: ''Ik zeg het al 20 jaar. Nederland heeft een enorm Marokkanenprobleem. Geweld, overlast, rellen, uitkeringsafhankelijkheid. Het relschoppend tuig zet ons land in brand. Maak de PVV de grootste, dan zal het eindelijk keihard worden aangepakt.''
Als je in de stad woont dan wordt je dagelijks met het Marokkanenprobleem geconfronteerd maar als je in een dorp woont dan heb je er amper last van. Dan valt het toch rauw op je dak om afgelopen weekend na België-Marokko geconfronteerd te worden met zoveel Nederlandhaat. Anders dan dat kun je dit geweld niet verklaren. Het slopen van wijken in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is puur Nederlandhaat. We kunnen ons donderdag vanaf 17:45 uur weer schrap zetten als de wedstrijd Canada-Marokko afgelopen is. Hopelijk handelt de overheid dan minder naïef zoals afgelopen zondag.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het wordt tij dat Wilders en zijn PVV de grootste wordt dan kan hij zijn boodschap omzetten in politieke daadkracht. Nederland smacht naar ''Nederland eerst'' beleid. Zichtbaar beleid. Dat Marokkanen die wel meedoen in de samenleving niet langer erop worden aangekeken op het reltuig. Het reltuig met hun hele familie verdient een enkeltje Rifgebergte. Als deze Nederlandhaters het land worden uitgezet neemt het geweld, overlast, rellen en uitkeringsafhankelijkheid van deze probleemgroep drastisch af. Dit beleid is uitvoerbaar omdat deze relschoppende bontkraagjes en hun familie over een dubbelpaspoort beschikken. Waar de politieke wil er is, is een weg. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten