koeien zpsec923a80

De wetenschap laat zien waarom koeien geen opwarming van de aarde veroorzaken

Buitenlandnov 30 2022, 15:00
Het stikstofverhaal begint steeds meer aan alle kanten te rammelen. Steeds meer wetenschappers zeggen dat koeien geen opwarming van de aarde veroorzaken. De vraag is hoelang kan het kabinet de boer nog als boeman gebruiken?
Twee eminente natuurkundigen, Dr. W. A. van Wijngaarden en Dr. W. Happer stelden vast dat het huidige broeikasgaseffect van methaan en lachgas verwaarloosbaar is en nog steeds zou zijn, zelfs als er veel meer veelvouden van hen in de atmosfeer zouden zijn. Hun berekeningen worden bevestigd door gegevens die zijn waargenomen door satellieten, waardoor hun vergelijkingen in overeenstemming zijn met de wetenschappelijke methode.
De berekeningen en methode van Wijngaarden en Happer staan in schril contrast met de beweringen van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) en de Nederlandse regering dat methaan en lachgas een belangrijke bijdrage leveren aan de opwarming van de aarde.
Van Wijngaarden en Happer ontwikkelden de wiskunde om het broeikaseffect nauwkeurig te berekenen voor de vijf belangrijkste broeikasgassen, waaronder methaan en lachgas. In het huidige mengsel van broeikasgassen in de atmosfeer vormt water het grootste deel van het broeikasgaseffect, koolstofdioxide is het op een na grootste met ongeveer 25% en alle andere gassen, waaronder methaan en lachgas, zijn onbeduidend. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het régime Rutte wil boeren de nek omdraaien. Het stikstofargument is gebouwd op pure verzinsels. Onteigening van boeren om woningen neer te zetten voor migranten. Het volk moet verhongeren.

Wouter J. Keller
Wouter J. Keller
@wouterkeller

CC: "De wetenschap laat zien waarom KOEIEN geen #opwarming van de aarde veroorzaken.. Ze stelden vast dat het BROEIKASEFFECT van #methaan en #stikstofoxide .. VERWAARLOOSBAAR is, ook als er veel meer van in de atmosfeer zouden komen.." co2coalition.org/news/science-s…

60
Reply
Voor FVD Europarlementariër Marcel de Graaff is het knip en klaar: "Het régime Rutte wil boeren de nek omdraaien. Het stikstofargument is gebouwd op pure verzinsels. Onteigening van boeren om woningen neer te zetten voor migranten. Het volk moet verhongeren.'' Draaft de Graaff nu niet door met zijn opmerking dat het volk moet verhongeren van het kabinet Rutte IV? Helaas leren de feiten van de afgelopen twee jaar ons dat het kabinet bestaande uit VVD-D66-CDA en ChristenUnie zeer totalitair is. En wat hebben totalitaire regimes met elkaar gemeen? Dat deze staten worden geteisterd door hongersnoden. Alle voedsel is alleen nog maar verkrijgbaar op de bon. Dit leert de geschiedenis ons.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten