portraitfactorynl tweede kamer 109

Hypocriete bende! Na hetze tegen FVD blijkt dat andere Kamerleden betrokkenheid bij BV's ook niet aangeven

Politiekfeb 05, 20:00
Ongelooflijker dan dit wordt het niet. Enige tijd geleden werden Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en Frederik Jansen tijdelijk geschorst door hun 'ambtsgenoten' in de Tweede Kamer omdat ze weigerden hun neveninkomsten te registeren bij de Kamer zelf. Maar wat blijkt? Hele horden andere Kamerleden geven die nevenfuncties ook niet op. Zij worden niet geschorst én hebben ook nog eens wél voor de schorsing van de FVD'ers gestemd.
Uit onderzoek van Follow the Money blijkt dat twaalf leden van de Tweede Kamer "een onvolledige opgave" hebben ingediend. En dat is wat gek. Want FVD bestaat maar uit drie Kamerleden. Ik ben niet heel goed in rekenen, maar volgens mij is 13-3 toch echt 10. Dat betekent dus dat 10 andere Kamerleden hebben gedaan wat Baudet, Jansen en Van Meijeren hebben gedaan...
Maar zij zijn daar niet voor bestraft.
Vraag je je af om welke Kamerleden het gaat naast de FVD'ers? Heel goed! De lijst is namelijk bekend:
1. Mona Keijzer (BBB)
2. Henk de Vree
3. Gidi Markuszower
4. Raoul White (GL-PvdA)
5. Danielle Hirsch (GL-PvdA)
6. Cor Pierik (BBB)
7. Faith Bruyning (NSC) 
8. Aant Jelle Soepboer (NSC). 
9. Isa Kahraman (NSC)
10. Inge van Dijk (CDA)
Die PVV'ers en BBB'ers waren tegen de schorsing van Baudet, Jansen en Van Meijeren. Je kunt die Kamerleden dus nog vergeven. Maar dat geldt niet voor de GroenLinks-PvdA'ers, NSC'ers en CDA'ers. Die hypocrieten vonden de schorsing helemaal geweldig. Nu blijkt dat ze zelf hun neveninkomsten ook niet hebben aangegeven.
Hilarisch genoeg hebben ze die inkomsten nú alsnog snel gemeld - toen ze geconfronteerd werden met Follow The Money. Want jongens toch, opeens kregen ze echt heel erg last van hun geweten. Nou ja, of eigenlijk van hun politieke instincten.
Dit, lieve mensen, is hoe de walgelijke Tweede Kamer opereert. Het is werkelijk een vieze, hypocriete slangenkuil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten