Kijk! Sieta van Keimpema (FDF) pakt D66'er Tjeerd de Groot aan: 'Juist D66 heeft mensen geterroriseerd!'

Kijk! Sieta van Keimpema (FDF) pakt D66'er Tjeerd de Groot aan: 'Juist D66 heeft mensen geterroriseerd!'

Bij Op1 mocht Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force langs om te praten over de stikstofcrisis en de boerenprotesten. In de uitzending pakte ze D66'er Tjeerd de Groot hard aan. Want dat juist hij en zijn partij "de moraalridder" uithangen over "terroriseren," is ronduit belachelijk, aldus Van Keimpema.

Kijk dit is dus waarom het zo leuk is af en toe gewone mensen tegenover D66'ers en ander partijkarteltuig te zetten. Want de Randstedelingen praten altijd met meel in de mond en durven de confrontatie niet aan aan te gaan. Nou, Sieta van Keimpema van FDF heeft daar geen enkele moeite mee. Kijk en geniet:

"Dat juist D66 nu de moraalridder gaat uithangen over intimidatie, over terroriseren... Er zijn hele groepen in Nederland die, onder andere door D66, gi-gan-tisch geterroriseerd. Hun kinderen zijn afgenomen," zei Van Keimpema waarbij ze natuurlijk refereerde aan de Toeslagenaffaire, "hun huizen storten in" ging ze verder de gaswinning in Groningen, "en dat gaat zo maar door."

"Dus is D66 nu wel de partij die anderen er op moet wijzen dat ze niet moeten intimideren? Mensen die zich niet veilig voelen in uw eigen partij! Dus er gebeurt daar nogal wat. Ik geloof dat de splinter bij een ander zien, maar niet de balk in uw eigen oog, in dit geval niet echt geoorloofd is. Daar is D66 écht de partij niet voor."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kan die vrouw even een staande ovatie krijgen? Want wat heeft ze gelijk zeg. Van alle partijen in Nederland - en we hebben er nogal wat - is D66 wel de láátste die iets mag zeggen over 'intimiderend' gedrag. Wat een walgelijke club hypocriete, op machtbeluste autocratische dictators is dat zeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties