20220125 tweede kamer sylvana simons bij1 2jpg

Knettergekke Sylvana Simons krijgt 'speciale' prijs: 'Ze vecht tegen discriminatie!'

Politiekokt 31 2023, 16:00
Hilarischer dan dit wordt het niet! Linkse BLM-activisten hebben besloten om Sylvana Simons een speciale prijs te geven in verband met Black Achievement Month. Ze heeft haar "nek uitgestoken," vinden de BLM'ers, en dus geven ze haar een stukje "erkenning." Rolling On the Floor Laughing.
De jury van de jaarlijkse Black Achievement Month (BAM, LOL) heeft een speciale prijs voor Sylvana. Want, schrijven ze: "Door haar onvermoeibare strijd heeft ze belangrijke gesprekken op gang gebracht, taboes doorbroken en de weg geplaveid voor verandering."
Volgens de BLM'ers is Sylvana van ongelooflijk grote waarde geweest omdat ze altijd heeft gestreden tegen discriminatie en natuurlijk vóór het bevorderen van wat zij "diversiteit" noemen (LOL) en "gelijke kansen" (LOL).
"Sylvana Simons heeft niet alleen gesproken," liegt de jury, "ze heeft ook gehandeld. Ze heeft op de voorgrond gestaan van cruciale discussies over institutioneel racisme en heeft daarmee een beweging in gang gezet die verder reikt dan de grenzen van de politiek. Haar tijd in de politiek was doordrenkt met uitdagingen, waaronder tegenstand, bedreigingen en polarisatie. Desondanks bleef Sylvana Simons standvastig en vastberaden in haar streven naar een rechtvaardigere samenleving."
Natuurlijk is dit ronduit hilarisch. Simons heeft namelijk alleen maar haat toegevoegd aan Nederland. Ze beschuldigt anderen van discriminatie terwijl zij juist continu discrimineert. Niet tegen zwarte Nederlanders, maar tegen blánke Nederlanders. Die haat ze met een ongekende passie. 
Daarnaast is dit enge mens zo "succesvol" geweest dat haar partij maximaal op 1 zeteltje staat in de peilingen... en dat ze zelf niet meer op de kieslijst staat omdat ze er een enorme puinhoop van heeft gemaakt intern. Ze is wérkelijk een amateur pur sang. Sylvana kan die club van haar helemaal niet leiden... Het enige waar ze goed in is, is als een halvezool in de microfoon schreeuwen tijdens debatten.
Maar goed, blijkbaar is dat bij die geschifte black-nationalism organisatie afdoende om haar een prijs te geven. Goed hoor. Wat een prestatie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten