Linkse tranen: Sylvana Simons en Jan Paternotte huilen over afschaffen 'abortusrecht' in Amerika

Linkse tranen: Sylvana Simons en Jan Paternotte huilen over afschaffen 'abortusrecht' in Amerika

Extreemlinkse politici hebben vandaag een héél slechte dag. Dat geldt dus ook voor Sylvana Simons van BIJ1 en voor Jan Paternotte van D66. De twee vinden het namelijk afgrijselijk, vreselijk, heel erg dat het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft laten weten dat er geen 'recht op abortus' bestaat. "Wat een ongelooflijk dieptepunt," huilt Paternotte.

"Wat een ongelofelijk dieptepunt," schrijft Jan Paternotte, die fractievoorzitter is voor dé demonische partij van Nederland, in verband met de nieuwe abortusbeslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof. "Voor talloze Amerikaanse vrouwen in nood wordt hun recht op zorg nu afgenomen. Teruggeworpen naar een tijd waarin ze niet mogen beslissen over hun eigen lichaam."

Ook BIJ1-leider Sylvana Simons doet een duit in het tranenbakje. "Een verbod op abortus betekent een verbod op VEILIGE abortus," oreert deze linkse propagandist. "Wie dit inperkt heeft meer bloed aan de handen dan degene die tot abortus beslist."

Natuurlijk is er één probleem met de uitspraak van Simons: het Hooggerechtshof heeft abortus helemaal niet illegaal verklaard. De beslissing houdt slechts in dat 'het recht op abortus' niet in de Grondwet staat (duh, dat staat het ook; het was tot 1973 illegaal, de founding fathers van Amerika vonden het brute moord, etc.). Het is dus geen grondwettelijk recht. Maar dit betekent niet dat het automatisch illegaal is. Nee, volgens de Grondwet houdt dit in dat individuele Staten hier zelf een beslissing over kunnen maken. Het is dus aan de Staten zelf of ze het willen legaliseren... of niet.

Simons weet dus of niet waar ze het over heeft, óf ze verspreidt bewust nepnieuws.

Dat gezegd hebbende biedt dit gezonde, weldenkende, rechtse, conservatieve en mensenrechten-respecterende staten wel degelijk het recht om babymoord illegaal te maken. De staat Missouri heeft dat dan ook meteen gedaan. Glorie, glorie, halleluja. In heel veel andere staten zal dat (helaas) niet gebeuren. Het ultralinkse California en New York, bijvoorbeeld. Daar zal babymoord - eufemistisch 'abortus' genoemd - legaal blijven.

Wat dit betekent? Heel simpel. Als vrouwen abortus willen plegen moeten ze afreizen naar die staten. Maar in staten waar het illegaal wordt kan het dan niet.

Zal dat het aantal abortussen verminderen? Ja, natuurlijk. Dat is nou precies de bedoeling. Babymoord is namelijk iets vreselijks; en iets wat in Amerika veel te vaak gebeurd, met bijna 1 miljoen (1!) abortussen per jaar

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!.

Afijn. Het is wel weer heerlijk om te zien hoe overstuur ultralinkse activisten vandaag. Het zegt alles over de inborst van deze mensen - en over hun ziel. Als ze die nog hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties