frederik jansen 7

Live! X Space met Speciale Gast Freek Jansen: donderdag 19:00 uur!

Politiekapr 30, 8:56
Aankomende donderdag om 19:00 uur hebben we een speciale aflevering van de DDS Podcast. We hebben namelijk een mooie gast die langskomt. Freek Jansen, FVD-Kamerlid (nu is hij even buiten de Kamer werk aan het doen, maar toch) en technisch genie, komt langs om met ons te praten over alles waar hij nu aan werkt, het EerlijkEten project, ontwikkelingen online voor gelijkgestemden, zijn ervaringen in het parlement, en meer!
Het wordt donderdag mooi bij de DDS X Space (dat is dus op Twitter): Freek Jansen komt live langs om met ons te praten over alles. De politiek, techniek, veranderingen, jongerenorganisaties en hun impact, hoe sociale media gebruikt kunnen worden om onze realistische, wakkere boodschap te verspreiden, en ga zo maar door.
Zet de Space in je agenda. Ja, het wordt opgenomen en ja, we zorgen ervoor dat de podcast later live te horen zal zijn op alle normale podcast apps. Maar het is natuurlijk het allerleukste om live mee te luisteren zodat je vragen kunt stellen als er iets slims bij je opkomt.
De Space is donderdag om 19:00 uur. Log een minuut of vijf van tevoren in bij Twitter en luister live mee. Geloof me, dit wordt een Space die je echt wilt luisteren. Tot dan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten