djh05302 fleur agema en geert wilders pvv

''Nieuwe verkiezingen kunnen een onblusbare politieke vuurstorm aanwakkeren''

Politieknov 30 2023, 17:00
Af en toe staan er scherpe reacties in de Telegraafrubriek Wat U Zegt van de hand van Telegraaflezers. Vandaag was de eer voor Onno Jansen. Zet je maar schrap Nederland, want volgens deze scherpe Telegraaflezer staan we op de rand van een politieke vulkaanuitbarsting. Ja, u leest het goed. Jansen, waarschuwt ons voor het staren in de diepte van een democratische afgrond. "Spelen met vuur," noemt hij het schaamteloos uitsluiten van de PVV om te regeren.
Jansens blik is scherp als het scheermes van de barbier die je nooit wil ontmoeten. Terwijl de VVD en NSC doodleuk een gezellig theekransje houden, beseffen zij niet dat ze direct aansturen op politieke zelfmoord. De Telegraaflezer verwoordt het treffend: "Mocht ook Omtzigt besluiten niet mee te doen, is er geen andere mogelijkheid dan opnieuw verkiezingen uitschrijven."
Maar wacht eens even als er toch geen nieuwe verkiezingen komen – aan wie denken we dan het machtige Torentje te schenken? Frans Timmermans! Een man wiens naam misschien nog net niet synoniem is met alles wat fout is aan de Europese bureaucratische mastodont. "Gezien de uitslag van deze verkiezingen pas echt onverkoopbaar," betoogt Jansen messcherp.
Maar erger nog, stel je eens voor wat er gebeurt als we over moeten naar nieuwe verkiezingen, zonder dat de PVV een kans heeft gehad om te regeren. Dan zal de "ruk naar rechts" veranderen in een massale stormloop naar rechts. Niet alleen zal dit het politieke landschap volledig op z'n kop zetten, maar het vuur dat daarmee aangewakkerd wordt, valt wellicht nooit meer te doven, waarschuwt Jansen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Dus, beste lezer, denk na voordat je weer je stem uitbrengt. Wil je de voortdurende politieke malaise? Of wil je een partij aan de macht die bereid is het roer om te gooien en Nederland eindelijk terug te geven aan de Nederlanders? Lezen jullie mee, VVD en NSC? Of steken jullie liever je hoofd nog dieper in het zand?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten