Nieuwkomers vervangen de oude bevolking: de cijfers spreken voor zich

Nieuwkomers vervangen de oude bevolking: de cijfers spreken voor zich

Onlangs maakte het CBS bekend dat er in 2022 in Nederland 227.000 inwoners bij zijn gekomen, terwijl er voor het eerst sinds 1900 meer sterfgevallen zijn geweest dan nieuwe geboortes. Op het eerste gezicht lijkt dit goed nieuws: onze bevolking groeit. Maar als we wat dieper graven, blijkt dat dit alleen maar het geval is omdat de regering honderdduizenden immigranten naar ons land heeft gehaald.

Het nieuws dat er in 2022 in Nederland 227.000 inwoners bij zijn gekomen, terwijl er voor het eerst sinds 1900 meer sterfgevallen zijn geweest dan nieuwe geboortes, is opmerkelijk. Dat betekent dat de bevolking eigenlijk aan het afnemen zou moeten zijn. Maar als we kijken naar de cijfers, zien we dat dit niet het geval is. Hoe komt dat?

Nou, het antwoord is simpel: de regering heeft honderdduizenden immigranten naar ons land gehaald. Als we dus rustig narekenen, komen we tot de conclusie dat deze nieuwkomers de autochtone bevolking aan het vervangen zijn. Maar laten we duidelijk zijn: we gaan dit natuurlijk niet hardop zeggen. Want voor je het weet, word je ervan beschuldigd de "samenzweringstheorie omvolking" te promoten.

Ik wil benadrukken dat dit artikel niet bedoeld is om immigranten op een negatieve manier te benaderen. Het is echter wel belangrijk om kritisch naar de cijfers te kijken en ons af te vragen wat deze betekenen voor onze toekomst. We moeten open en eerlijk over deze vraagstukken kunnen praten, zonder te worden beschuldigd van het promoten van samenzweringstheorieën... en al helemaal zonder weggezet te worden als 'racisten' terwijl we het gewoon feitelijk houden.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Is dit allemaal een probleem? Niet in die zin dat de kleur van mensen helemaal niets uitmaakt. Boeien, wat dat betreft! Maar het is wél problematisch wat betreft cultuur. Als de lokale bevolking afneemt maar de populatie enorm groeit door massa-immigratie, nou, dan weet je dus dat dit een enorme invloed gaat hebben op de cultuur. De cultuur die deze mensen met zich meebrengen, is dat de cultuur die willen hebben in Nederland?

Dat zijn normale logische vragen; vragen die gesteld moeten kunnen worden... maar die de elites niet eens bijna in behandeling willen nemen. Ongetwijfeld omdat ze het antwoord weten.

Volg mij op Twitter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties