Screen Shot 2022 09 21 at 125414

Thierry Baudet: ''De EU en de NAVO zijn geobsedeerd door Oekraïne.''

Politiekokt 03 2022, 12:30
Thierry Baudet (FVD) stelt terecht dat de EU en de NAVO zijn geobsedeerd door Oekraïne. Terwijl de eigen bevolking mag creperen omdat men geen geld meer heeft om voedsel te kopen of hun huis te verwarmen. Kartelpolitici verkiezen Oekraïne boven binnenlandse problemen. 

Zoals ik al zag aankomen sinds 2012, escaleert de situatie steeds verder, totdat we straks in totale oorlog met Rusland zitten. De EU en de NAVO zijn geobsedeerd door Oekraïne. Maar de Nederlandse bevolking zei op 6 april 2016 NEE tegen het associatieverdrag!

Sjoerd Wiemer Sjoerdsma
Sjoerd Wiemer Sjoerdsma
@swsjoerdsma

Het beste antwoord op Poetin’s illegale annexatie van delen van Oekraïne vanmiddag? De aankondiging dat Nederland bereid is F16s te doneren, dat we voor honderden miljoenen aan Oekraïense wapendeals gaan financieren en dat we Sovjet munitie voor Oekraïne gaan kopen.

1.7K
Reply
De grootste ophitser Sjoerd Sjoerdsma (D66) uit de Tweede Kamer wil nog meer olie op het vuur gooien en twittert vrolijk: ''Het beste antwoord op Poetin’s illegale annexatie van delen van Oekraïne vanmiddag? De aankondiging dat Nederland bereid is F16s te doneren, dat we voor honderden miljoenen aan Oekraïense wapendeals gaan financieren en dat we Sovjet munitie voor Oekraïne gaan kopen.'' Deze man gaat dus over lijken. Het beste antwoord is dat Rusland en Oekraïne met elkaar om de tafel gaan en gaan onderhandelen over vrede. Zo niet dan blazen dadelijk de twee grootmachten (NAVO en Rusland) de wereld op.
Baudet reageert op Sjoerdsma met de volgende tweet: ''Zoals ik al zag aankomen sinds 2012, escaleert de situatie steeds verder, totdat we straks in totale oorlog met Rusland zitten. De EU en de NAVO zijn geobsedeerd door Oekraïne. Maar de Nederlandse bevolking zei op 6 april 2016 NEE tegen het associatieverdrag!'' Door idioten zoals Sjoerd Sjoerdsma die alles door een postmodernistische bril bekijken en daarom geen belang hechten aan geschiedenis en culturele verschillen staan we nu aan de vooravond van de Derde Wereldoorlog. Rusland en Poetin willen deze oorlog niet verliezen. Zij bluffen dus niet als zij kernwapens ingaan zetten.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Baudet gaat gelijk krijgen dit wordt een totale oorlog. Dit hebben we te wijten aan ophitsers zoals Sjoerdsma en Rutte (''het laat ons Siberisch'', reactie op de dreiging van de inzet van kernwapens door Rusland). Een kat in het nauw maakt rare sprongen.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten