screen shot 2022 12 17 at 144223

Vrijheid-hatend D66-Kamerlid Hind Abdulaziz wil Twitter kapotmaken: 'Kamervragen, geen advertenties van het Rijk meer'

Politiekdec 17 2022, 12:53
D66-Tweede Kamerlid Hind Dekker-Abdulaziz heeft weer eens bewezen dat haar partij een absolute vijand van de vrijheid is. Mevrouw Abdulaziz eist namelijk dat het kabinet zijn macht gaat inzetten om Twitter financieel te beschadigen. Want Twitters nieuwe eigenaar Elon Musk Deugt niet. En dus moet Twitter kapot.
Uit de Twitter Files blijkt dat Twitter zich jarenlang - onder het oude leiderschap van de site - vreselijk misdragen heeft. De coupe de grace is toch wel dat Twitter feitelijk fungeerde als een arm - of dochteronderneming - van de FBI. De FBI heeft er letterlijk voor gezorgd dat Twitteraars geband en geschorst werden terwijl ze geen enkele wet overtraden. Ze maakten zich alleen schuldig aan 'kritiek op de overheid,' of beter gezegd: aan de bureaucratie én de Democratische Partij
Niet best, maar gelukkig is er met Musks transparantie een einde gekomen aan dit soort praktijken.
Tenminste, dát vind je als je de vrijheid lief hebt. Dit betekent dus ook dat Kamerleden voor D66 juist woedend zijn en zich 'grote zorgen' maken. Want die figuren haten de vrijheid (en democratie). Ze zijn voorstanders van een autoritaire, dictatoriale staat waarin de bovenonsgestelden - in de politiek en Big Business - bepalen wat wij mogen denken en vinden. Het nieuwe Twitter is wat hen betreft een dreiging. Een grote dreiging, zelfs.
En dus eist Kamerlid Hind Dekker-Abdulaziz ('zo blij dat mijn familie voor de vrijheid naar Nederland is gekomen!) actie van Vadertje Staat. Hoe? Nou, in eerste instantie roept ze nog niet dat Twitter verboden moet worden - dat volgt later, ongetwijfeld. Zo niet via een Europees verbod, dan door Apple en Google te pushen de app uit hun Stores te gooien.
Maar zover is ze dus nog niet. Nee, mevrouw wil graag beginnen met Twitter financieel verzwakken. Dat moet dan in eerste instantie gebeuren door ervoor te zorgen dat het Rijk niet meer op Twitter gaat adverteren. Facebook, Instagram en TikTok mogen wel rijkelijk verdienen aan ons belastinggeld, want die werken mee aan het Deugprogramma. 
Helaas voor Hindje is er slecht nieuws voor haar: heel veel oplettende burgers hebben in de smiezen dat er hier een ontzettend vies spel gespeeld wordt. Er zijn heel veel tweets waaruit dat duidelijk blijkt. Maar déze is toch wel de mooiste van allemaal, omdat de twitteraar in kwestie de spijker zo, hop, keihard op z'n kop erin ramt.
"Wat ik nogal opvallend vind is dat links en mainstreammedia direct na de overname de aanval opende op Musk. Het heeft er alle schijn van dat dit georganiseerd is omdat de overheid/ EU geen controle heeft en links het vrije debat en gedachten willen censureren," schrijft Patrick Meijer.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ja, dat is het precies. Het probleem is niet dat het Twitter van Musk objectief gevaarlijk is. Dat is het niet. We zijn vrijer, en dat is het.
Nee, het echte probleem is dat zij van links hun totale controle kwijt zijn. Hun hegemonie. Het is letterlijk hun bedoeling om alles en iedereen onder de duim te houden. Ze worden nu woest omdat Musk daar een stokje voor steekt. Nou ja, gedeeltelijk. Want ze domineren natuurlijk nog steeds op alle ándere sociale netwerken.
En dat zegt alles over hoe deze gekken opereren. Vandaar dat ik deze suggestie heb gedaan. Kijken of er iets mee gedaan kan worden. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten