Islamistische terroristen IS eisen walgelijke aanslag Filipijnen op: 'Soldaten van het kalifaat brachten bom tot ontploffing'

Terrorismedec 04 2023, 15:00
De ranzige islamistische extremisten van IS (blijkbaar bestaat die groep moslimradicalen nog in sommige delen van de wereld) hebben de bomaanslag op de Filipijnen opgeëist waarbij vier mensen om het leven kwamen, gisteren. "Soldaten van het kalifaat brachten een bom tot ontploffing op een grote bijeenkomst van christenen in de stad Marawi," aldus de imitatie demonen op Telegram.
Gisteren was de eerste Adventzondag: de eerste zondag van het kerstseizoen eigenlijk waarbij Christenen (met name Katholieken) vooruit kijken en toeleven naar Kerst, naar de komst van de Verlosser Jezus. Op de Filipijnen zitten (Katholieke) kerken bijna altijd goed vol, maar met Advent is dat natuurlijk al helemaal het geval.
De walgelijke terroristen van IS besloten daar gisteren gebruik van te maken door zoveel mogelijk onschuldige Filipijnse Christenen te vermoorden. Ze pleegden een aanslag bij een Katholieke Mis. De slachtoffers deden niets, behalve het vereren van God. Ze deden niemand kwaad. Sterker, ze deden alleen maar goed.
Maar daar hebben demonen natuurlijk een hekel aan. En dus lieten ze een bom ontploffen. Het gevolg: drie vrouwen en één man werden op brute wijze gedood. Zo'n 50 andere misgangers raakten gewond.
Natuurlijk zijn terroristen - zeker islamistische terroristen - altijd het schuim der aarde. Het zijn wanstaltige, ranzige, vieze, minderwaardige, geschifte en misselijke misbaksels. Dat geldt ook voor hun misdaden: elke keer weer zijn het laffe daden, gericht tegen mensen die zichzelf niet kúnnen beschermen en dus niet terug kúnnen vechten.
Maar deze aanslag is zo mogelijk nog bruter dan we gewend zijn van IS-gekken. Het gebeurde tijdens een Mis; een Mis waarbij Katholieken de Heilige Communie vieren, eenheid met Jezus ervaren, God eren... en in totale relaxheid en vertrouwen bij elkaar zijn gekomen.
Oh, en dan zijn veel van de aanwezigen ook nog eens vrouw (en kind). Dat maakt het allemaal zo mogelijk nóg erger. Het is niet alleen laf, er worden niet alleen mensen aangevallen die zich niet kunnen verdedigen, maar de slachtoffers zijn veelal vrouw en/of kind.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politieke correctheid rond islamistisch terrorisme. Dit is tuig. Tuig dat demonisch van aard is. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en versterk onze stem!
Verschrikkelijk. En dan hebben die IS-lafbekken ook nog de arrogantie om de aanslagplegers "soldaten" te noemen. Soldaten? Dit zijn watjes. Minkukels. Zwakzinnigen. Lafbekken. Schijtluizen. Een "soldaat" gaat niet in een kerk in waar vrouwen en kinderen aan het bidden zijn om ze vervolgens op te blazen. Een "soldaat" verklaart zijn doel en trekt ten strijde tegen andere soldaten of tenminste tegen gewapende mannen die ook willen vechten.
Soldaten? Nee. Halfmannen zijn het. Angsthazen, bangeriken, kleinmoedigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten