Martin Bosma fileert genderneutrale onzin: "linkse diversiteitsdrammers komen overal in actie"

Geen categoriejul 28 2017, 21:25
De PVV-politicus ziet het genderneutrale beleid van de gemeente Amsterdam en de NS in een bredere context: linkse activisten op belangrijke posities gebruiken hun invloed om een culturele revolutie in gang te zetten.
Het kwam als een dief in de nacht: deze week kondigden zowel de gemeente Amsterdam als de NS aan voortaan 'genderneutraal' taalgebruik te hanteren. Dat wil zeggen, taalgebruik waarin geen onderscheid wordt gemaakt tussen mannen of vrouwen. De term "dames en heren" mag dus niet meer bij de NS, dat moet "beste reizigers" zijn. Bij de gemeente Amsterdam hetzelfde laken een pak. "Dames en heren" is namelijk kwetsend voor mensen die zich niet als vrouw of man identificeren, zoals deze persoon.
Hoe kan het dat twee belangrijke instituties in dezelfde week besluiten om zo'n opmerkelijk nieuw beleid in te voeren? Is dat toeval? Nee, zegt Martin Bosma van de PVV. Het komt door linkse "diversiteitsdrammers" op belangrijke posities in onze samenleving. Zij staan klaar om in actie te komen zodra er een nieuwe linkse hype om de hoek komt kijken.
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/890994390931574785
Bosma trekt de parallel met de discussie over Zwarte Piet. Een klein groepje linkse agitators kwam in verzet tegen Zwarte Piet met opvallende protesten. Hoewel de overgrote meerderheid van Nederland geen enkel probleem had met de knecht van Sinterklaas, was de toon gezet. Linkse columnisten, opiniemakers, presentators: allemaal vonden ze Zwarte Piet écht niet meer kunnen. Op die manier bepalen de politiekcorrecte media de toon van het debat. Voorstanders van Zwarte Piet werden weggezet als ouderwets en zelfs racistisch.
Met de invoering van genderneutraal beleid gaat het precies zo: het onderwerp is niet te slaan uit de linkse media. Er komen direct allemaal mensen aan het woord die de afschaffing van "dames en heren" een uitstekend idee vinden. Mensen die tégen de genderneutrale onzin zijn, worden weggezet als "intolerant".
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/890867362425188352
Betekent dat dan dat de linkse 'diversiteitsdrammers', zoals Bosma ze noemt, gecoördineerde acties ondernemen? Nee, zegt Bosma. De linkse activisten bij grote instellingen en in de media spreken dit soort acties niet met elkaar af, maar praten elkaar simpelweg na. Zodra er een politiekcorrecte linkse hype begint op te komen, springen alle linkse activisten aan boord. Zo sturen zij de discussie in een linkse richting.
Bosma toont haarfijn aan dat deze discussie op exact dezelfde wijze wordt gevoerd als de discussie over Zwarte Piet. Het is een oneerlijke strijd, waarbij de voorstanders van genderneutraal beleid de invloedrijke posities bekleden in de overheid, in de media en in de politiek. Net als met Zwarte Piet. Het is dus belangrijk om een hard tegengeluid te laten horen tegen de genderneutrale waanzin – we mogen niet langer toelaten dat links onze cultuur beïnvloedt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten