Moeder laat 3-jarige dochter achter met een pot pindakaas en haar babybroertje. Dit is wat ze aantreft als ze weer terug is:

Geen categorieaug 31 2015, 16:15
Als hier één les uit te trekken valt zal het deze zijn: laat nooit je 3-jarige dochter alleen achter met een baby en een pot pindakaas. Onverwachtse.. eh... taferelen kunnen plaatsvinden.
Toen Gina Gardner Brown haar twee jonge kinderen een momentje uit het oog verloor, dacht ze er eerst niet zoveel van. Ach, het zijn maar kinderen. En ach, hoeveel kwaad kunnen ze nu daadwerkelijk aanrichten in de korte tijd dat mama even met iets anders bezig is?
Nou, behoorlijk wat kwaad, zo blijkt. Want de twee jonge kinderen - de 3-jarige Emily, en haar babybroertje Ethan - waren niet daadwerkelijk alleen. Ze hadden ook een pot pindakaas die hen gezelschap hield. Hadden, inderdaad. Want tegen de tijd dat moeder Gina weer eens komt kijken hoe het ervoor staat met haar nageslacht, blijkt de hele pot leeg. Niet omdat de kinderen honger hadden. Nee... Maar wel omdat dochter Emily met een.. uhm.. 'kunstproject' begonnen is. Haar jongere broertje Ethan lijkt daarbij het model te zijn geweest:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Girl-Covers-Her-Little-Brother-in-Peanut-Butter-_Peanut-Butter-Baby.mp4"][/video]
.
En zoals het een goede moeder betaamt heeft Gina nog wel wat advies voor haar kinderen, om een dergelijke kliederboel in het vervolg te voorkomen. Heel pedagogisch verantwoord meldt ze:
"Laten we dit niet nog een keer doen. Dit is niet iets wat ze zouden moeten herhalen."
Volgens mij hebben de kinderen dat wel begrepen. Of althans, Emily. Want de kleine Ethan had het veel te druk met pindakaaslol hebben:
vlcsnap-2015-08-31-16h00m15s57
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten