De laatste dagen van een kankerpatiënt werden draaglijk gemaakt door Seinfeld

Geen categorienov 30 2015, 10:00
Voordat Seinfeld-superman Jim Calder overleed op 7 november van dit jaar, zorgden veel van de sterren van de show ervoor dat zijn laatste dagen toch nog geweldig waren. Ze deden dat met persoonlijke video's, berichten, en zelfs met telefoongesprekken.
In een artikel dat afgelopen dinsdag op de Huffington Post verscheen legt Jims zoon, James, uit wat wat er precies gebeurde. Hij documenteerde de lieve, grappige, en emotionele berichten die zijn ontving van leden van de populaire Seinfeld show. Ze deden dat ter ere van zijn verjaardag, maar vader Jim overleed helaas drie dagen voor hij 67 werd. Hij leed al lange tijd aan een zeldzame vorm van longkanker.
Toen James en zijn vrouw nadachten over wat ze hun vader voor zijn laatste verjaardag wilden geven - het was duidelijk dat hij deze maand zou overlijden, mogelijk zelfs voor zijn verjaardag - besloten ze om iets speciaals te doen: ze zouden hun best doen om de cast van Seinfeld ervan te overtuigen om hem een vrolijke verjaardag te wensen. Om dat doel te bereiken vroegen ze Amerikaanse media om over hun project te schrijven, gebruikten ze sociale media om de acteurs direct te benaderen, en informeerden ze zoveel mogelijk mensen over hun plannen - via email, en in het echte leven.
Het werd een geweldig succes. De eerste video die ze ontvingen was van John O'Hurley die J. Peterman speelde in Seinfeld:
Toen volgde Patrick Warburton, oftewel Puddy:
Zelfs Wayne Knight (oftewel: Newman) deed mee:
En hier is The Soup Nazi:
Danny Woodburn, oftewel Mickey Abbott:
En hier is Ping!
En dan de grote dame van Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus:
Toen James en zijn moeder door hadden dat vader Jim het niet zou redden tot zijn verjaardag besloten ze om hem de video's een paar dagen eerder te laten zien. Hij reageerde verbaasd, maar was natuurlijk ongelooflijk blij. Hij kon het nauwelijks geloven dat zijn zoon dit voor hem had geregeld, en dat het allemaal gelukt was.

"The amount of kindness shown to my family not just by the actors and actresses but by all the people who read the story was overwhelming," he [red: zoon James] wrote. "People wrote to me with leads about who they knew and how they knew some of the 'Seinfeld' actors and how the wanted help my family and I reach out to them. Others just sent us beautiful emails about their own families and experiences with cancer."

Kort nadat hij de video's had gezien overleed Jim. Dat gebeurde drie dagen voor zijn 67e verjaardag.
Hoewel dat natuurlijk dieptriest is, is het geweldig dat de crew van Seinfeld hem zo behandeld heeft. Wat een vriendelijkheid en wat een schitterend bewijs dat niet alle Hollywoodsterren alleen geobsedeerd zijn met zichzelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten