Verliefde Sabia Engizek flirt er op los met aantrekkelijke topkok

Na de breeduitgemeten flop waarop haar relatie met Rafael van der Vaart uitliep, lijkt er nu toch eindelijk weer een man te zijn die het hart van Sabia sneller laat kloppen…

Het is inmiddels allang geen geheim meer dat de 38-jarige Sabia Engizek een ongelukkig liefdesleven achter de rug heeft. Nadat enkele jaren geleden haar voetbalman Khaled Boulahrouz haar verliet, nam afgelopen jaar ook diens teamgenoot bij het Nederlandse elftal Rafael van der Vaart afscheid van de Turks-Nederlandse schone. Van der Vaart liet haar zelfs zwanger achter, maar een miskraam volgde eind dit jaar, waarna Sabia’s wereld tijdelijk instortte.

Maar nu, vier maanden later, lijkt er toch weer iets geweldigs op te bloeien voor Sabia. Ze is als een blok gevallen voor de 43-jarige Duitse topkok Stefan Hessler. De twee gaan samen een programma maken voor de Duitse televisie, maar ze hadden niet alleen oog voor de camera bij de opnamen van de eerste aflevering onlangs:

De eerste foto’s laten niks aan duidelijkheid over; er wordt stevig geflirt tussen dit nieuwe presentatieduo. En vooral Steffen lijkt z’n best te doen om Sabia in te pakken. Speciaal voor de gelegenheid heeft hij een voetbalshirt van HSV laten maken, de ploeg waar zowel Khalid Boulahrouz als Rafael van der Vaart voor speelde.

Op de achterkant van het shirt staan de namen van Khalid en Rafael doorgestreept.

En dat doen die ‘eerste foto’s‘ inderdaad niet! Vertederd kijkt ze naar de hunk, terwijl ze speciaal voor de gelegenheid een jurkje heeft aangetrokken met blote schouders. Een beetje onzeker lachend kijkt ze Steffen in de ogen. Is dit liefde op het eerste gezicht? Wie weet, wie weet…

De tijd van ongelukkige relaties lijkt in ieder geval voorbij te zijn voor Sabia! Hoera!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.