D66-burgemeester lapt de wet aan zijn laars en brengt migranten illegaal thuis onder

Geen categoriemei 13 2016, 18:00
Burgemeester Jos Heijmans (D66) heeft illegale migranten bewust laten 'onderduiken'.
De zogenaamde democraten kunnen hun partij binnenkort beter omdopen tot 'Delinquenten-66': constant hameren op democratische processen, maar vervolgens schijt hebben aan democratisch opgestelde wetten en besluiten? Daarvoor ben je aan het goede adres bij D66!
Om nog specifieker te zijn: op het adres van burgemeester Jos Heijmans van Weert, de stad waaraan hij de volgende eed heeft afgelegd bij zijn benoeming:

Ik zweer dat ik getrouw zal zijn aan de Grondwet, dat ik de wetten zal nakomen en dat ik mijn plichten als burgemeester naar eer en geweten zal vervullen.

Hij heeft echter alles behalve dat gedaan, blijkt nu. De burgemeester heeft een groep Syrische asielzoekers laten "onderduiken" in Weert, zoals hij het zelf noemt. Onderduiken? Op grond van wat? Werden deze mensen vervolgd? Wilde de Nederlandse regering ze laten ombrengen? Moesten ze kleding dragen die hen zou identificeren? Nee, van dit alles niets: deze mensen moesten enkel in Duitsland asiel aanvragen, in plaats van in Nederland. Onderduiken moesten Joden 70 jaar geleden, vrezend voor hun leven; niet een groep migranten die te kieskeurig is qua woonplaats. Wat een walgelijke woordkeuze, Heijmans.
Maar behalve een meer dan slechte woordkeuze, is deze 'democraat' ook gewoon schuldig aan ernstig verzuim van zijn taken. Excuses of schaamte zijn allerminst aanwezig: "Ik wist van de acties en heb de vrijwilligers niet gestopt. Ik ben het van harte met ze eens." aldus Heijmans De Syriërs hadden al meerdere malen geprobeerd in Nederland een asielaanvraag te doen, maar kregen keer op keer, terecht, te horen dat ze naar Duitsland moesten, omdat ze daar al eerder een aanvraag hadden ingediend.
Dat weigerden zij echter, en Heijmans weigerde lekker met hen mee. Dus hierbij mijn oproep aan deze 'weigerburgemeester': doe gewoon je werk, hou je aan de wetten die Nederland op democratische wijze heeft opgezet en wees ook burgemeester van alle inwoners die deze mensen niét in hun gemeente willen! Alhoewel het geen slecht idee zou zijn als deze man zijn werk met ingang van vandaag helemaal niet meer zou doen, en het veld zou ruimen. Dat is toch op zijn minst op zijn plaats na deze grenzeloze arrogantie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten