Knettergekke Öztürk van DENK noemt held Jitse Akse een “moordenaar”

Screenshot DENK video
Foto: Screenshot DENK video

Jitse Akse is in zijn eentje naar het Midden-Oosten gegaan om daar tegen de islamitistische slachters van ISIS te vechten. Zo’n man noemen wij een held.

Ongelooflijk genoeg denkt Selçuk Öztürk van DENK daar heel anders over. Wat hem betreft is Akse namelijk geen held (die doet wat het Nederlandse leger nalaat), maar een moordenaar.

Lees: Jitse Akse de ISIS-doder wordt een grote Internetheld

Dat zei Öztürk onlangs zelf in debat met de woordvoerder van de VVD over dit soort onderwerpen in de Tweede Kamer, Ockje Tellegen. Daarbij probeerde hij zijn liberale sparringspartner hetzelfde woord in de moord te leggen, maar die weigerde dat te accepteren.

“Met andere woorden zegt u: ‘Deze persoon is geen held, deze persoon moet berecht worden, deze persoon moet straffen krijgen, omdat [hij] zonder het mandaat van onze leger en Kamer andere mensen pijn aan het doen is, aan het vermoorden is. Dat zegt de VVD.”

Nou nee:

“Dat zeg ik expliciet niet. Als u goed naar me heeft geluisterd dan heb ik het een stuk genuanceerder gebracht, precies om deze redenen: omdat het een ongelooflijk dilemma is…

“Ik zou op dit moment niet graag in de schoenen van het OM staan, want het OM heeft een lastige opgave in deze zaak. Dat geef ik heel duidelijk aan.”

En de reden dat het OM een “lastige opgave” heeft is natuurlijk dat Jitse Akse feitelijk een held is in de ogen van veel mensen omdat hij vrijwillig heeft gevochten tegen de islamitistische massamoordenaars van ISIS. Volgens het OM is dat strafbaar omdat we ‘daar een leger voor hebben,’ maar dat betekent duidelijk niet dat het OM en de politiek zijn daad ook in moreel opzicht afkeuren. Sterker nog, het omgekeerde is waar.

Lees: Geert Wilders steunt petitie: Jitse Akse is een held, géén crimineel

Helaas denkt Öztürk daar net een beetje anders over. In zijn ogen is Jitse, wiens enige ‘zonde’ is dat hij ISIS heeft aangepakt, een moordenaar eersteklas, en dat laat hij duidelijk merken ook. Zo beschuldigt de DENK-extremist zijn VVD-opponente van “het goedpraten van een moordenaar!”

Knettergekker dan dat wordt het niet, maar gelukkig veegt de VVD-dame dan ook onmiddellijk de vloer met hem aan en laat ze weten dat ze geen zin in dit gesprek heeft. Öztürk wordt uitgekafferd en mag weer plaats nemen in zijn stoeltje.

Lees: VNL verklaart oorlog aan minister Van der Steur vanwege arrestatie anti-ISIS held

Een prima manier om met deze vent (en partij) om te gaan, maar de onzin die hij uitspuwt is echt ongelooflijk. Tot voor kort nam hij het alleen maar op voor Turkije en diens autoritaire president Erdogan, nu doet hij hetzelfde blijkbaar met ISIS, de radicaal-islamitische slachters die letterlijk allerlei genocides plegen in Syrië en Irak.

Öztürk mag God op zijn blote knietjes danken dat hij in het vrije, democratische Nederland woont, waar hij dit soort onzin mag uitkramen. In andere landen was hij — en niet Akse! — al lang achter slot en grendel gezet wegens het heulen met de vijand.

Lees: Held Jitse Akse: ‘Met het omleggen van één IS’er red ik tientallen levens’

Het is natuurlijk te zot voor woorden dat DENK deze man, die tegen ISIS heeft gevochten, nu neerzet als een “moordenaar” die roekeloos hele dorpen in het Midden-Oosten vernietigd. Gelukkig heeft Ockje Tellegen hem terecht gewezen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

69 reacties

 1.   

  deze haatbaarden , hebben wel meer vreemde wensen en uitlatingen .

  deze turk heeft wel meer wensen , hoe zij graag onze samenleving zien , http://politiek.tpo.nl/2016/06/20/selcuk-ozturk-denk-wanneer-dondert-pvv-eens-op-nederland/

  en natuurlijk mogelijk heeft Jitse Akse soennieten neer geschoten ,(de tak binnen de islam waar ook Selçuk Öztürk bij behoord), als hij al iemand neergeschoten heeft , is niet te moeilijk heel isis bestaat uit soennieten een tak binnen de islam die Selçuk Öztürk ook aanhangt .

  de nobele ruiters van de islam , die ieder anders denkende of gelovigen van de aardbodem willen verdrijven , alleen (dit is slavana) slaven zijn dan nog toelaatbaar er moet per slot imand werken voor deze soennieten .

  niet vergeten ruim 80% van de in het westen levende moslims zijn soenniet .

 2.   

  Om te kotsen om te zien hoe veel partijen nu, zo met de verkiezingen in het vooruitzicht, op de PVV lijn gaan zitten, maar laten we in Godsnaam niet vergeten hoe de VVD en de PvdA er in de afgelopen 6 jaar over dachten en daarmee Nederland en het Nederlandse volk hebben laten vallen als een baksteen. Hierin werd dit rampenkabinet ruimhartig en vol overgave gesteund door CDA, SP, GL, CU en SGP (zeg maar het nepparlement). In deze omgeving kan een clubje als DENK tot leven komen en groeien als onkruid. En ja, toen kwam de boemerang………………..Rutte II en de 138 (150 – 12) Tweede Kamerleden hebben de enige brug, die er was om verbinding te maken, weg geslagen, met hun desastreuze beleid.

  1.   

   DENK is het logische en onvermijdelijke gevolg van de racistische politiek die sedert Pim Fortuyn de Nederlandse politiek heeft verloederd.
   Als je decennialang moslims (en andere minderheidsgroepen) stigmatiseert, discrimineert en stelselmatig uitkaffert moet je niet raar opkijken als ze een tegenbeweging organiseren en segregatie en radicalisering onder die groepen optreedt. Wie wind zaait oogst storm.

   1.   

    Man haal toch een keer die stront uit je mond.

    1.   

     Je lijkt Vigo wel, die heeft het ook steeds over gorgelen met dunne stront.

     Wat mannetjes als jullie toch altijd hebben met stront en anus is voer voor psychologen.

     1.   

      Jammer genoeg helpt bij jou de psycholoog niet meer, alleen de psychiater met als laatste redmiddel ECT op hoogste voltage. En dan nog denk ik niet dat het goed gaat komen.

   2.   

    Volgens Ceteris zijn de moslims decennialang gediscrimineerd en stelselmatig uitgekafferd. Heeft hij daar voorbeelden of bewijzen van ?

    Mijn beeld is namelijk het tegenovergestelde: Moslims zijn decennialang gepamperd, in de watten gelegd en met fluwelen handschoenen aangepakt.

    Decennialang hebben moslims zich de slachtofferrol aangemeten. Nu voelen ze zich (getalsmatig) zo sterk, dat ze zich meer en meer gaan gedragen als (grijze) wolven.

   3.   

    Wereldwijd hè CP, wereldwijd! Kunt u nagaan hoe machtig Fortuyn was en Wilders is superman!!!! Universeel!
    Ga toch weg met die onzin. Islam ken een geschiedenis van wrede onderdrukking. Dat duiden is een must!

 3.   

  Jitse Akse is geen held maar een trieste avonturier die zin had in oorlog. Dit soort mensen krijgen een kick van het vermoorden van mensen en zoeken daar een nobele legitimatie voor.

  1.   

   @CP hoe noem jij dat die N-moslims die christen helpen afslachten in landen als Syrië en Irak ?.

   vrijheidsstrijders soms ?.

   ach ja het vermeende racisme van jou , hier gaan de N-moslims zich te buiten aan .

   1.   

    Nee, dat zijn vergelijkbare moordenaars. De jongen mannen uit Europa die naar Syrië trekken worden gedreven door hetzelfde suspecte motief. De Islam is slechts een voorwendsel.

    1.   

     @cp ik persoonlijk houdt het maar dat deze jongeren tot de leeftijd van 50 jaar , door de islam gemotiveerd en geïnspireerd zijn !.

     dus de oorzaak is de islam , immers in hun heilige geschrift , (heel belangrijk voor de soennieten , (waarvan ruim 80% van de hier levende moslims) , de rode draad van het geweld naar anders gelovigen .

     conclusie het is de islam , die dood en verderf zaait !!.

     1.   

      Als ik islamofobe opvattingen als die van zomaar lees moet ik altijd denken aan het illustratieve verhaal over het groepje jihad-hangers dat op het vliegveld in Londen werd aangehouden en in hun bagage het boek “The islam for dummies” werd aangetroffen.
      Ze reisden naar Syrië om daar te vechten en waren van plan in het vliegtuig te bekijken waar de islam ook al weer over gaat.

    2.   

     @cp en toch zie ik teksten van jou die anders beweren !, waarin jij telkens schrijft dat de oorzaak van deze moordpartijen gepleegd uit het geloof islam.

     bij de Amerikanen en de westerse samenleving zit , tevens volgens jou teksten komt het door racisme .

     de redenen die jij en de moslims hiervoor opgeven is , zij voelen zich niet begrepen met hun barbaarse handelingen , en vrolijk lopen zij verder over onze straten gedrapeerd in de lappen die hun geloof hen gebied te dragen .

     over apartheid gesproken , zou dit niet aan hun liggen ?.

 4.   

  Besste Cp…..Als het dan al zou zijn zoals jij dat beschrijft….heb je je dan ook al eens afgevraagd ….WAAROM….. het dan zo is….waarom Fortuin zo reageerde …waarom Wilders zijn politiek voert zoals hij hem voert….waarom een heel groot deel van de Nederlanders niets van islam en moslims moet hebben……Nee natuurlijk niet……want dat zou je niet goed uitkomen.

  1.   

   @H.Vaes
   In een ding heeft CP wel gelijk, al zal hij dat niet bedoelen: Wie wind zaait zal storm oogsten. En dat is precies wat de islam gedaan heeft: Wind gezaaid. En de storm begint langzamerhand op te steken!

  2.   

   Pim Fortuyn was een ambitieuze politicus die eerst bij de CPN en later bij de PvdA probeerde aan de bak te komen. Daar vonden ze hem kennelijk te licht en te ruziezoekerig (‘Waar Pim komt komt ruzie’) en toen begon hij voor zichzelf, gedreven door een diepe rancune tegen de partijen en politici die hem hadden uitgekotst.
   Die kans zag hij dus aan de volksnationalistische rechterkant van het politieke spectrum en dan ligt voortborduren op het racistische gedachtegoed van Janmaat voor de hand.

   Pim ging alleen voor zichzelf, hij was ideologisch leeg.

   1.   

    Pim Fortuyn heeft een aantal indrukwekkende boeken geschreven, waarin hij precies uitlegt, wat hem beweegt.

    Onbenul Marcel van Dam beledigde zichzelf – voor zover dat mogelijk was – door denigrerend op te merken : “Ik heb je boekje gelezen”- zelf heeft hij zich alleen maar financieel verrijkt – nivelleren is een feest voor het ‘klootjesvolk’.

    Onbenul Simon probeert het nogmaals op DDS. Had Van Dam het niet over ‘untermenschen’? ….. Ik bedoel maar …

    1.   

     Het feit dat mevrouw Wachteres de flodderige schotschriften van Fortuyn indrukwekkende boeken vindt verklaart wellicht ook waarom ze Bert Bron en Xandernieuws betrouwbare bronnen acht.

     De arme ziel zoekt in haar verwarring slechts bevestiging van haar bangste vermoedens.

     1.   

      Ik durf te wedden dat Simon geen boek van Fortuyn heeft gelezen.

      Hij heeft voldoende aan de opmerkingen van Marcel van Dam.

      Stuk onbenul!

     2.   

      Simon was een echte Fortuynhater. Als ze Volkert niet bereid hadden gevonden om hem neer te leggen dat had Simon het wel willen doen.

     3.   

      Gelukkig is de Koran wel een betrouwbare bron. Gedicteerd door iemand die mensen vermoordde, slaven hield, critici uit de weg liet ruimen, mensen die hulp nodig hadden links liet liggen, zijn eed brak.
      Nee heel betrouwbaar om van zo iemand iets aan te nemen.

     4.   

      Ik las twee boeken van Fortuyn, De puinhopen van 8 jaar Paars en De verweesde samenleving. Ik vond het zwakke boeken, schotschriften, oppervlakkig qua analyse en vooral moreel onder de maat.

     5.   

      Eeen lasterlijke opmerking, Floris. Ik vond de moord op Fortuyn indertijd een ramp en volstrekt verwerpelijk.

 5.   

  stenen door bus ruiten gegooid in Almere , dader profiel merendeel moslim .

  sten door ruiten van huizen gegooid , (nieuwe trend ) , dader vermoedelijk merendeel moslim .

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26055754/__Na_bus_nu_woning_doelwit__.html

  tja het is immers rammeldan , dan gebeurd er zoiets binnen deze cultuur .

  en daar mogen wij niets over vermelden , anders ben je een racist .

 6.   

  Men moet nooit vergeten dat deze islamisten uit de PvdA komen en dat er nog veel meer van deze islamisten bij de PvdA zitten; vooral op gemeentelijk niveau.

 7.   

  Je mag nu eenmaal geen andere mensen gaan doden op eigen gezag, ook niet als dat IS monsters zijn. Tenminste, dat zijn de wetten van de beschaafde wereld.

  1.   

   Marieke, beschaafde mensen hebben de plicht om IS-monsters te doden. Mensen die onmenselijk handelen en denken verdienen het predicaat ‘humaan’ niet en moeten van deze aardbol verdwijnen. Dat kan alleen kwaadschiks.

  2.   

   Je hebt volkomen gelijk, Marieke, als mensen voor zichzelf gaan uitmaken wie monsters zijn om die vervolgens te vermoorden is het eind zoek.
   Daar komt bij dat het motief van deze man fun tot kill is en daarin op de keper beschouwd niet verschilt van de IS-zwijnen.

   1.   

    Volgens de redenering van Ceteris zouden de geëxecuteerde verzetsstrijder Hannie Schaft en haar medestrijdster, de deze week overleden Truus Menger, op 1 lijn te stellen zijn met IS-zwijnen. Want verzetsstrijders hadden evenmin mandaat tot doden.

    Ceteris is vast nog een nazaat van ‘het gebroken geweertje’, de antimilitaristische beweging die vooral in socialistische kringen erg populair is geweest.

    1.   

     Die vergelijking slaat nergens op: Hannie Schaft vocht mee in het verzet tegen de Bezetter van ons land. Jitse Akse zocht het avontuur in een ander land.

 8.   

  Hoe kan het bestaan dat deze mensen in de Nederlandse regering zitten.
  Is dat geen hoogverraad.
  Die zijn voor koppensnellen

 9.   

  http://www.ad.nl/nieuws/jitse-akse-niet-vervolgd-voor-het-doden-van-is-strijders~a37f487e/

  Jitse Akse niet vervolgd voor het doden van IS-strijders

  UpdateDe Nederlandse ex-militair Jitse Akse wordt niet vervolgd voor het doden van IS-strijders in Syrië. De zaak is geseponeerd. Akse overweegt nu een schadeclaim in te dienen.

  Akse werd op woensdag 13 januari door een arrestatieteam met grof geweld uit zijn tijdelijke verblijfplaats in Arnhem gehaald en aangehouden. Daarbij werd onder andere een pistool op zijn hoofd gezet en werd hij met een zak over zijn hoofd afgevoerd.

 10.   

  Als deze man “zonder het mandaat van onze leger en Kamer” tegen onze vijand heeft gevochten en straf verdient dan moeten alle Westerse jihadisten nog veel harder gestraft worden aangezien zij zonder dezelfde mandaat aan de kant van onze vijand stonden en dus tegen ons hebben gevochten. Waarom horen wij daar niemand over?

  1.   

   [Paardenpis modus aan] Omdat deze zielige jongens stelselmatig gestigmatiseerd, gediscrimineerd en uitgekafferd zijn door de racistische autochtoon.[Paardenpis modus uit]

   1.   

    Als je het trollen weer niet kunt laten moet je het maar doen, Floris, maar je verdient meer respect met een inhoudelijke reactie.

    1.   

     Je dacht toch niet dat ik op het respect van een landverrader zit te wachten?

     1.   

      Ik denk dat je trolt omdat het respect van niemand je interesseert.

     2.   

      Simon gaat vn de veronderstelling uit dat hij zelf nog heel veel respoect heeft op DDS.

      Zijn woordkennis bestaat uit ‘vieze islamofobe blogs’.

      En dat herhaalt hij tien keer per artikel.

      Willen degenen die respect hebben voor Simon zich even melden???
      [Buiten Beukie en Marieke natuurlijk, die kunnen een linkse kwal niet laten vallen].

      Ik heb in elk geval meer dan genoeg van je onbenullig beledigend gescheld.

     3.   

      Simon is de dorpsgek van DDS. Alleen beseft hij het niet.

 11.   

  “Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

  ‘Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.’

  https://fenixx.org/2016/01/19/wij-zijn-door-een-ramp-getroffen-want-wij-hadden-de-illusie-dat-wij-de-islam-konden-aanpassen/

  1.   

   Fenixx, mijn God, het meest vieze islamofobe blog van het internet.

   Vigo is de schaamte voorbij maar zo bont hield ik nog niet voor mogelijk.

   1.   

    Het gaat om de inhoud van het artikel vieze smerige landverrader en niet wie het toevallig brengt.

    1.   

     En het is de inhoud die hem niet bevalt. Paardenpis behoort immers tot de naïeve idioten die de illusie hadden dat “wij” de islam aan konden passen.

     1.   

      Die Sartori is overigens wel een interessante figuur. Ik kende hem niet maar het blijkt een islamofoob van het zuiverste water in academische vermomming: “A special case concerns the political scientist Giovanni Sartori, professor emeritus at the Columbia University in New York and at the University of Florence, columnist for the Corriere della Sera and Religions 2013, 4 590 intellectual of the center-left. His essay ‘Pluralism, multiculturalism and foreign’, published in 2000 [31], shows an unambiguous reasoning that is configured as an explicit model of ‘academic Islamophobia’ [26]. On the one hand he proposes the essentialist representation of the Islamic religion as dogmatic, intolerant and marked by fanaticism; on the other hand, he focuses on the compatibility of Islamic immigrants to our ‘cultural tradition’. In a passage of the essay he shows this qualitative leap that opens up a very problematic horizon about the possible integration: ‘I’m wrong, for example, to argue that the immigrant Muslim is for us the farthest, the most alien and therefore the most difficult to integrate? If I’m wrong no one has shown me it. But not even I mistake in claiming that Muslim immigrants are fundamentalists at all’ (cited in [26]). The invectives of Fallaci and the erudite reflections of Sartori serve up to the Italian conservative intellectual and political class a significant Islamophobic trend, reinforcing the political logic of building the internal enemy. ”

      file:///C:/Users/gebruiker/Downloads/religions-04-00584.pdf

     2.   

     3.   

      Ja dit verwachtte ik wel landverradertje paardepis, iedereen die kritisch is over de pislam is in jouw ogen een islamofoob, daar kijken we niet meer van op.

   2.   

    Fenixx, Bert Bron, Xander Nieuws, Joost Niemöller, OpinieZ, Geen Nieuws, Martien Pennings e.a. zijn betrouwbare sites met uitermate interessant nieuws dat niet in de mainstream media terug te vinden is.

    De Volkskrant, NRC etc. zijn daarentegen vieze islampleasende kutkranten die uitsluitend copypasten van ANP, Associated Press en Reuters, nieuwsbronnen die aangestuurd worden door de CIA en alleen gecensureerd en Amerika welgevallig nieuws presenteren. Voer dus voor de onnozelaars zoals ceteris.

    1.   

     Het is duidelijk waar Houtlijm de mosterd haalt. Ik denk dat als je zo je wereldbeeld bij elkaar sprokkelt je niet meer te redden bent.

     1.   

      Als je, zoals ceteris, alleen de reguliere nepmedia leest en daarop je eenzijdig wereldbeeld en policor mening bouwt, ben je allang reddeloos verloren en wordt je de dolende ziel die CP bij iedere reactie onthullend toont te zijn.

     2.   

      Wat een bagger, houtlijm.

     3.   

      Dat je een bord voor je kop hebt en niet ziet dat wat jij “serieuze media” noemt verworden is tot een kritiekloos stelletje politiek correcte trekpoppen van de overheid, is gevoeglijk bekend, linkse dwaas.

      De toestand van de westerse media (zelfs in de VS) is dramatisch. Normaal zie je zoiets alleen in een dictatuur.

      Gelukkig is er internet waar nog wel sprake is van kritische journalistiek.

     4.   

      “Wat een bagger, houtlijm.”
      ————————-
      Ga ‘ns koffie zetten, theemuts.

     5.   

      @Marieke,

      Dit is een serieus probleem: heel veel mensen hier denken dat de officiele media alleen maar leugens verkopen en dat de waarheid alleen te vinden is op obscure (complotsites) zoals E.J. Bron, Xandernieuws, Fenixx of buitenlandse gekleurde bronnen zoals Breitbart en Infowars. Ik en anderen hebben hier al vele malen aangetoond dat die sites liegen en fantaseren dat het gedrukt staat maar dat wordt slechts gezien als een bewijs dat ik het bij het verkeerde eind heb. De sites bevestigen de islamofobe en anti-establisment-wanen en dat wordt zo gewaardeerd dat er geen kruid tegen gewassen is.

      In elk geval is een zinnige toets van de feiten niet meer mogelijk, het leidt tot een gesprek tussen gelovigen en mensen die de feiten willen eerbiedigen.

     6.   

      ” en mensen die de feiten willen eerbiedigen. ”

      Whoehahahahahahahaha…………………………….

     7.   

      Paardenpis is een zeer serviel mannetje. De gedachte dat overheden en media het volk voorliegen en islamitische misstanden stelselmatig onder het tapijt schuiven kan hij niet verdragen. Dan zou zijn wereldbeeld instorten en daar zou hij heel angstig van worden.

      Dus doet hij wat bange struisvogels ook doen: hij steekt z’n kop in het zand.

      Rotherham negeert hij (omdat dat niet meer te ontkennen valt), in Keulen was volgens hem niet zoveel aan de hand “want er zijn (nog) geen veroordelingen”, in Zweden zijn geen verkrachtingsgolven etc etc etc. Kennelijk is hem niet opgevallen dat overheden en media hun uiterste best doen om dit soort misstanden buiten het nieuws te houden.

      Tja, als je niet kijkt zie je ook niks.

     8.   

      Kan Floris ondrbouwen dat overheden alles doen om feiten over misdrijven door moslims buiten het nieuws proberen te houden?
      Ik weet dat dit een staande waarheid is in rechtse complotkringen maar ik zou geen voorbeeld kunnen noemen waarin dat gebeurde.

     9.   

      Als Volkskrantlezertje en NPO-journaalkijkerje weet Marieke natuurlijk zeer precies wat bagger is. Gefeliciteerd: je bent glansrijk geslaagd voor je policor examen.

     10.   

      @CP
      Weer eens de vertalers aan het aanvallen? Bevalt die enorme domheid? Ik heb u meermalen de originele artikelen gegeven. Zweeds/ Engels/ Duits/ Frans, allemaal van gerenommeerde sites en zoeffff, dan bent u ineens weg. O, ja, een sneer naar dat u het Zweeds niet machtig bent. Nee daarom werd het om u te gerieven vertaald!

     11.   

      Tja, de normale media praat niet in hun straatje, en dus klopt het niet. ”Trap er niet in” zouden ze bij DENK zeggen.

     12.   

      ‘De normale media’ zeg je, Marieke? Wat bedoel je daar nu precies mee? Ben je al ooit eens op een van de blogs geweest die ik noemde? Vast niet. Stel je voor dat je een heel andere mening leest dan er in je geindoctrineerde hoofdje is opgeslagen. Of nog erger: dat je ogen open zouden gaan! De horror!

     13.   

      “Kan Floris ondrbouwen dat overheden alles doen om feiten over misdrijven door moslims buiten het nieuws proberen te houden?”
      ————————————————-
      Dat is al zo vaak onderbouwd. Is het een uitputtingstaktiek van jou om steeds naar de bekende weg te blijven vragen?

      Maar vooruit, ik zal twee recente voorbeelden geven:

      1) Overheden in Keulen hebben getracht het gebeurde op oudejaarsavond in de doofpot te stoppen. Dat is uitgebreid in het nieuws geweest. Zelfs de MSM kon daar niet meer omheen.

      2) Rotherham. Is ook heel lang onder de pet gehouden uit angst voor racist te worden uitgemaakt en om de moslims niet te stigmatiseren.

      Op dit blog is ook heel vaak aangegeven dat hetzelfde in Zweden speelt. Maar ja, dat wens jij allemaal niet te geloven.

      Vroeger mochten alleen de initialen van criminelen worden vermeld, ook om moslims te beschermen, want als de namen bekend zouden worden dan zou op gaan vallen dat het wel heel vaak islamitische namen waren. Om dezelfde reden verdwenen criminaliteitsstatistieken herhaaldelijk in een bureaula, want als bekend zou worden welk percentage moslims was betrokken dan zou dat maar “stigmatiserend” werken. Inmiddels zijn we zover dat zelfs helemaal niet meer op etniciteit geregistreerd wordt.

      Deze doofpot-cultuur heerst al sinds de jaren 70 in ambtelijke kringen. Ik praat uit ervaring in Rotterdam, maar dit speelt de facto overal in West-Europa waar het politiek correcte virus heerst. Dat is algemeen bekend, dus dat jij het niet weet wijst op een ernstige tekortkoming in jouw grijze massa. Of je doet net alsof je het niet weet, dat doen trollen immers wel vaker.

 12.   

  Alles goed en wel, maar zolang het in een democratie mogelijk is dat islamitische partijen zich vestigen op bestuurlijke functies in het democratisch hart, zal op den duur de democratie uitsterven.
  Misschien een optie om kamerleden die hun partij verlaten, verplicht te stellen om hun zetel in te leveren en niet meer binnen laten, tenzij ze 10 zetels hebben behaald.
  Zo niet dan is het einde zoek.

 13.   

  Als deze Jitske weer eens de ‘geest’ krijgt en hij trekt weer ten strijde tegen IS en aanverwante organisaties dan wel individuen, misschien kan hij eens aan Ozturk en cp denken. Wie weet…

 14.   

  Jitse is vergelijkbaar met de jongens die een paar jaar terug naar Syrie gingen om zich aan te sluiten bij de rebellen die vochten tegen de wrede dictator Assad.
  Het is niet goed te keuren, maar wel begrijpelijk. In hoeverre Jitse en deze jongens worden of werden gedreven door idealisme of door avonturendrang, valt moeilijk te zeggen.

  Wat me wel opvalt, is dat Jitse aanmerkelijk meer bijval krijgt dan die jongens van drie jaar geleden. Hoe zou dat toch komen?

  1.   

   Assad is geen ‘wrede dictator’. Dat gelooft Beukman alleen maar omdat de policor-media hem dat vertellen. Als niet een groot deel van de bevolking hem door dik en dun zou steunen, zou hij nooit de jarenlange oorlog hebben kunnen volhouden. Het gaat om olie en de aardgaspijpleiding van Quatar naar Europa

   1.   

    Ik geloof niet dat Assad een wrede dictator is omdat de “policor-media” dat schrijven, maar omdat ik goed geinformeerd ben. Hoe groot het deel van de bevolking is dat hem steunt, doet er niet toe. Hitler genoot ook veel steun, maar je gaat toch niet ontkennen dat hij wreed was?

    Het is voor jou misschien een troostrijke gedachte: zijn tegenstanders waren en zijn ook niet bepaald vrij te pleiten van wreedheden.

    1.   

     Het is de vraag of je in het Midden-Oosten dictator kunt zijn zonder ook wreed te zijn. Er wil me zo gauw geen naam van een dictator in die contreien te binnen schieten die de mensenrechten respecteert.

     1.   

      Nee, daar heb je een punt. Het is echter geen reden om Assad een lieverdje te noemen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!