Moslimextremisten wereldwijd steunen DENK-leider Kuzu na zijn onbeschofte actie tegen Netanyahu

Geen categoriesep 09 2016, 19:05
Kuzu krijgt onder meer enthousiaste reacties van de Iraanse staatsomroep.
Niet alleen Tunahan Kuzu is trots op zijn onbeschofte gedrag richting de Israëlische premier Netanyahu, hij krijgt ook veel bijval uit de hele moslimwereld. Zoals bekend hebben (extremistische) moslims weinig op met de Joodse staat, en zien veel van hen Israël liever vandaag dan morgen van de aardbodem verdwijnen. Of het nu gaat om het bouwen van een atoombom (zoals Iran doet), het afvuren van raketten (zoals Hamas doet) of, zoals Kuzu, weigeren om de hand van Netanyahu te schudden, al deze acties komen voort uit één gemeenschappelijke haat jegens de Joodse staat.
Anti-Israëlische activisten zoals de heren van DENK beweren graag dat niets tegen Joden hebben. Nee, zij keren zich enkel tegen "zionisten". Dat deze redenering op niets is gebaseerd blijkt uit de selectieve verontwaardiging van DENK en hun bondgenoten. Erdogan is volgens hen een democratische leider, maar Netanyahu wordt uitgescholden voor moordenaar. De wereld op zijn kop.
Wanneer Israël zichzelf verdedigt en daarbij helaas burgerslachtoffers vallen, gaan Nederlandse moslims massaal de straat op uit solidariteit met de Palestijnen. Zijn de Palestijnen dan de enige moslims die te lijden hebben onder geweld? Integendeel! Bijna overal in het Midden-Oosten zijn moslims sléchter af dan in Israël. Denk aan Syrië, Irak, Iran, Saoedi-Arabië en ga zo maar door. Maar gek genoeg hoor je Nederlandse moslims haast nooit over de mensenrechtenschendingen in die landen. Als de daders niet Joods zijn, is het kennelijk toch allemaal niet zo interessant. Oftewel: "no Jews, no news".
De dubbele standaard die Kuzu hanteert voor Israël komt dus wel degelijk voort uit antisemitisme. Je zou hopen dat dat massaal veroordeeld wordt, maar in plaats daarvan wordt het juist geprezen. Op de Facebookpagina van de Iraanse staatszender PressTV – een verklaard tegenstander van Israël – wordt Netanyahu omschreven als "duivel" terwijl Kuzu als held wordt neergezet. Het extremistische platform "Trots op islam" noemt Kuzu zelfs "de nieuwe Erdogan van Nederland" (dit is kennelijk een compliment).
Tja. Het is weer duidelijk welke kant Kuzu en DENK kiezen: de kant van extremistische Jodenhaters. Nederland, Israël en de rest van het Westen staan voor vrijheid en gelijkheid, zaken waar DENK een hekel aan heeft. Zo simpel is het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten