Eis 5 jaar voor kindermishandeling campingjongen

Geen categoriejul 31 2018, 20:00
De ouders die vorig jaar zijn aangehouden op verdenking van kindermishandeling en -verwaarlozing, krijgen een eis van vijf jaar cel door het OM. Het kind werd regelmatig vastgebonden en in een kist gelegd. Via de Telegraaf.
Vorig jaar werd een kind aangetroffen op een camping nabij Winterswijk. Hij zat toen te eten in een tent van andere gasten.
De jongen vertelde dat zijn ouders, beide 35 jaar, hem regelmatig vastbonden, opsloten en hem te weinig eten en drinken gaven. Ook plassen en poepen moest hij maar in z'n kist doen. Zo krijg je een achtjarig kind wel getraumatiseerd! Dit soort lui zouden eigenlijk helemaal geen kinderen meer moeten kunnen krijgen. De ouders is in ieder geval het ouderlijk gezag ontzegd. Dit bepaalde de rechter.
Het gaat om twee ouders die beide uit Duitsland komen en een beetje rondzwerven van camping naar camping. De moeder stond al gesignaleerd in Duitsland omdat ze nog een straf had staan! We hebben het hier echt over tuig van de richel die dat arme jong gewoon met tie-wraps in een kist opsloten!
Het kind en z'n broertjes en/of zusjes wonen nu bij een pleeggezin en maken het naar verluid heel goed. De uitspraak van de rechter is over twee weken. Wel is het vreemd dat het OM slechts vijf jaar eist terwijl het kind misschien wel onherstelbaar is beschadigd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten