Belachelijke kop NOS: “Nederlanders met familie in IS-kampen hoopvol door Turkse inval”

Nederlanders met familie in IS-kampen‘, what the fuck NOS? Hoe verzin je het! Het gaat hier over terroristen, Syriëgangers, jihadisten, massamoordenaars en verkrachters.

Je hoort de tegenargumenten al van mijlen ver aankomen: ‘Ja maar die Syriëgangers hebben toch ook gewoon familie in Nederland en zij zitten toch ook gewoon in IS-kampen?’ Kan zijn, maar de insteek voor deze kop is héél bewust gekozen. Het artikel begint nota bene met:

“Ze heeft een grote fout gemaakt, maar ze verdient een tweede kans.”

Het gaat hier dus om zo’n jihadiste, waar diverse inlichtingendiensten van zeggen dat de vrouwen net zo erg zijn. En nee, natuurlijk zegt dat niet perse wat over de familie. Hoewel de eerste kinderen die vanuit Syrië terugkwamen, direct bij ISIS-opa en -oma terechtkwamen.

In het artikel gaat het ook vooral om zorgen om de kinderen. Want als ISIS-mama terug wordt gehaald, wordt berecht en de straf uitzit, dan verdient ze een tweede kans. Ondanks, en dit wordt weggelaten, ze haar kinderen mee heeft genomen naar Syrië óf midden in een oorlog kinderen heeft verwekt. Maar nee, daar heeft de NOS het niet over.

Een duidelijker geval van gekleurde berichtgeving, door een media-kanaal dat naar eigen zeggen neutraal probeert te zijn, is er haast niet. Het is ronduit belachelijk hoe de NOS ‘neutraal’ probeert te doen jihadisten, waarvan iedere relevante instantie zegt dat ze levensgevaarlijk zijn, óók als het kinderen zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. van Urk

  Alsof het om Nederlandse toeristen ging die vast komen te zaten in een burgeroorlog. Inderdaad hoe verzint de NOS dat!

 2. Jumping

  NOS IS FAKE NEWS.

  Het is simpel en hoe je het ook wendt of keert.

  Dit zijn geen vakantiegangers, maar direct betrokken bij ISIS, een moordbrigade op Duizenden onschuldige mensen.

  De Nederlandse overheid, zadelt de goedwillende Nederlanders, op met een door zich zelf geschapen probleem.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 3. Joop Klepzeikert

  Tja, de NOS, ofwel de staatsomroep. Die brengen alleen nog linkse staatspropaganda.
  Het is dat CDA en VVD bang zijn AL hun kiezers te verliezen als ze dat tuig naar Nederland gaan halen, alle andere linkse kartelpartijen zouden dat maar wat graag doen.

 4. C.A.Barstow

  Nederlanders?
  Smerig links tuig daar bij de NOS.
  Laat dat islamitisch terroristen tuig daar lekker zitten, dat zijn geen Nederlanders
  dat zijn vuile landverraders, die moeten wij helemaal niet hier willen hebben.

  Stem FvD/PVV.

 5. ko vadis

  In principe zouden de dappere Koerden voordat zij ten strijde trekken, de gevangen barbaren, en aanverwant gajes preventief moeten ruimen.

 6. Duckday

  DE Nos is ook een gevaar voor Nederland met zulke vermeldingen
  Welke malloot laat zulke mensen binnen in Nederland OOk de Nos maakt zich schuldig aan ophitsing waarom pakken ze dir mensen niet op Als je minder roept valt heel Nederland over iemand heen
  We moeten zeer snel uit de EU en Euro .Wat heeft de EO en Euro nu bijgedragen voor de NORMALE man vrouw in Nederland erisalleen maar elende en armoede binnen gehaald Wetten die nergens opslaan worden door onze strok gelagen de EU is ook volledig de weg kwijt en wil europa onderdrukken
  Stem PVV of FvD misschien zijn we dan verlost van de weg kwijt geraakte politiek

 7. van Urk

  “Ze heeft een grote fout gemaakt en verdient een tweede kans.” Net als die overgestapte Nazi,s in Rusland, Amerika en Zuid Amerika of de ex-nazi,s in de EU die hun tweede kansen benutten met het voortzetten van hun ideologie door het mee creeeren van een wereldmacht of het doorontwikkelen van Hitlers “superwaffens”.

 8. Cesare

  Tsja de NOS doet gewoon mee met het correct linkse gehuilebalk. Soort copie van de Volkskrant.

 9. musicmaniac

  Laat ze maar terugkomen en aanslagen plegen. Want dat wil de linksch-mensch toch zo graag? Zal van grote invloed zijn bij de volgende verkiezingen. Wilders en Baudet goed voor 76 zetels, na het gestuntel van Rutte III en consorten. Alleen zijn er dan helaas voordien vele doden te betreuren.

 10. Rud56

  .

 11. Rud56

  Één punt wordt wel geplaatst, meerdere tekst verdwijnt spontaan. Softwarefout?

 12. Rud56

  Een ieder die zich vrijwillig bij dat islamistisch terreurregime heeft aangesloten, ook al is het uit zogenaamde dwaling of om alleen het huishouden te doen is mede- of schuldig aan de meest onvoorstelbare misdaden tegen de menselijkheid!

 13. Rud56

  2) Daarom verdienen al deze lui twee kansen: de doodstraf of het wegrotten in een cel aldaar! En niks meer!
  En wat de familie hier aangaat: het geeft heel duidelijk aan wat voor onbetrouwbare c.q. gevaarlijke lui dat zijn omdat o o k zij de wetenschap hebben over door IS gevoerde misdaden! Een eerlijke familie zou hun zoon of dochter op zijn minst hebben verbannen zoals ze dat ook doen als diegene volledig wil breken met de islamideologie!

 14. Rud56

  3) En dan die NOS, het meest links verrotte deugmedium dat ons structureel voorziet van gemanipuleerd en fout nieuws. Een medium dat ons bestuur, zowel nationaal als lokaal salonfähig wil maken voor het terughalen van islamitisch rioolvuil!

  Net zoals zij, die NOS, het mooiste feest dat Nederland ooit had, het Sinterklaasfeest, om zeep heeft geholpen! Met behulp van de PvdA!

 15. Original NL

  Quote….“Nederlanders met familie in IS-kampen”.
  Bedoelt wordt moslim immigranten wiens “grut” de meest onmenselijke moorden hebben gepleegd.

 16. Van der Scheur

  Ze spreken over terughalen van kinderen die niet eens in Nederland geboren zijn, waarvan de ouders Nederland de rug hebben toegekeerd.

 17. Maurits Dekker

  Met een omroeporganisatie als de NOS heeft Nederland verder geen vijanden meer nodig

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.