Caroline van der Plas (BBB) is kláár met lafhartige aanvallen: ‘Het zijn vooral mannen van middelbare leeftijd’

BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas is helemaal klaar met lafhartige en oneerlijke kritiek van “mannen van middelbare leeftijd.” Want, stelt ze, het valt haar op dat het vooral dat soort types zijn die niet kunnen omgaan met haar manier van communiceren. Nou, daar heeft ze lak aan.

Als je Twitter een beetje in de gaten houdt weet je dat Caroline van der Plas met enige regelmaat hard clasht met haters. Elke dag bijt ze van zich af, maar elke dag komen er ook weer zielige tweets bij van sneue veelal linkse figuren.

Een voorbeeld daarvan is Jan Aarts. Deze twitteraar vindt dat Van der Plas haar mond moet houden, en vooral minder actief moet zijn op Twitter. Want, gossiegossie, ze is wel heel actief. En dat kan niet!

Van der Plas is onderhand wel een beetje klaar met dat soort gezeur. Want, zegt ze, het valt haar op dat het eerst en vooral “mannen van middelbare leeftijd” zijn die steeds weer vallen over haar manier van communiceren. Op de één of andere manier kunnen die mannen het maar niet tolereren dat ze van zich afbijt.

“Wat mij opvalt de laatste maanden, het zijn vooral mannen van middelbare leeftijd die veel moeite hebben met mijn manier van doen en communiceren,” schrijft ze.

Eerder bekritiseerde Van der Plas al Bas Paternotte van TPO. Die verkondigde namelijk allerlei onwaarheden over haar. Defensie, zei hij, is “kapotgeluld door boeren en deugers.” En daar zou Van der Plas medeverantwoordelijk voor zijn.

Onzin, reageerde Van der Plas op díé lafhartige aanval van, jawel, alweer een man van middelbare leeftijd. “Ik heb er 1 tweet aan gewijd en bij #Op1npo gezegd dat ik dit raar vond. Meer niet. Het zou je sieren om geen onwaarheden te verspreiden en stemming te maken,” schreef ze toen direct aan Paternotte. Die natuurlijk niet eens bijna een stapje terugdeed want in de oorlog tegen het zogenaamde ‘populisme’ vanuit de grachtengordelaars is alles toegestaan. Thierry Baudet kan daar over meepraten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Je kunt zeggen wat je wilt over Caroline van der Plas, maar ze heeft wel een punt: het zijn inderdaad maar al te vaak “mannen van middelbare leeftijd” die haar niet kunnen tolereren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Albert Egberts

  Hendrika is ziekelijk mediageil en houdt zich vooral bezig met zaken waarvoor ze niet in de Kamer is gekozen.
  Dit getwitterd van haar is gewoon dom.

  1. Albert Egberts

   getwitterd = getwitter

   1. Hardline

    Hiermee bevestigt Albert Egberts het gelijk van Caroline.

    Mannen van minimaal middelbare leeftijd met een groot gevoel van de nutteloosheid van hun bestaan.
    Jaloers op de aandacht en de importantie, stampvoetend achter hun versleten toetsenbordje zich wanhopig afvragend waarom ik niet..

    Gelukkig is D66 bezig met meer mogelijkheid
    Tot voortijdige beëindiging van nutteloos leven.

    Tot dan even de buitensporige angst en irritatie kanaliseren Egbert, je maakt jezelf belachelijk

    1. Bunky01

     “Gelukkig is D66 bezig met meer mogelijkheid
     Tot voortijdige beëindiging van nutteloos leven.”

     Het zou niet alleen voor man met vele namen een uitkomst zijn. Het zou DDS verlossen van de nutteloze uitspraken van dit orakel.

  2. usb3.0

   tamil is echt bang voor vrouwen als Caroline

  3. Cootje

   En onze gehandicapte mongool is er als de kippen bij om van der plas af te zeiken , terwijl hij om 9 uur zijn ei kwijt moest op een oud draadje is zijn dagtaak in volle omvang begonnen van der plas is een van zijn liefde volle onderwerpen , terwijl merrie Kaag thuis nog aan de afwas staat of met de bezem in de weer is , gelukkig einde migratiestromen Olympische hardlopers kunnen we vandaag weer gepaste reacties geven op de commentaren van onze gehandicapte mongool . Van middag heel even afwezig wegens de schone luier verwisseling verder de gehele dag aanwezig .

   1. Jopie

    “terwijl merrie Kaag thuis nog aan de afwas staat of met de bezem in de weer is”

    Is dat die bezem waar ze dagelijks mee naar haar werk vliegt?

  4. Cootje

   Media geil en forum geil , het verschil is dat onze van der plas mobiel is en als je lichamelijke beperkingen niet verder rijken dan een rolstoel verplaatsing je moet leven in een hele kleine beperkte ruimte rest je niets anders dan je leven een invulling te geven achter een laptop , trouw om 9 uur begonnen en van avond rond 24 uur een van zijn relevante opmerkingen , er is niemand die met hem wil ruilen , maar zijn favorieten D66 ligt de laatste hand aan een vrijwillige levens beëindiging .zolang maar DDS bashen

   1. Cootje

    Reiken

  5. Nostradamus

   Albert Mol is eerste-reactie-DDS-geil en houdt zich vooral bezig met zaken over GW, TB of CvdP.
   Dat gebral van die pédö is gewoon dom.

   Zie ook de reactie van usb3.0 over Albert Mol: h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/van-der-plas-stelt-kritische-vraag-over-screening-afghanen-hoe-voorkomen-we-dat-talibanstrijders-tussen-evacues-zitten/

  6. vlekkenoplosser

   de strónt vlé®k probeert zijn aandachts geilheid te stillen op dds

   dit gewauwel van hem is gewoon dom

  7. Forlan

   Ernest Emile Lao enz. enz.
   Zó zielig, zó doorzichtig. En zó kansloos als deze droeftoeter zie je ze zelfs online zelden.

 2. LifeBuddy

  Zit Jan Aars bij de talliban ofzo. En het getwitter van sLinkse zaadproleet engbert stamt ook uit een tbs kliniek.

 3. J. Punt

  “Mannen” die gedwee met moeder’s naar het tuincentrum mee moeten, op sandalen, tennissokken en een hoog opgetrokken XXL zwemshort en Human Nature petje op. ‘Mannen’ die braaf in de auto blijven wachten als mam naar de Action is. Dat soort ‘mannen’. Schei toch uit met dat hopeloze gedoe, afgerichte huishoud hulpjes van de vrouw des huizes.

  1. Albert Egberts

   😀

   1. Cootje

    De glimlach van een zwaar gehandicapte mongool , die zijn familie niets eens bezoek krijgt , en afhankelijk is van derde om op de pot gezet te worden , een brokje ellende niets anders meer om hier op DDS zijn bevindingen te uiten in allerlei onderwerpen hij heeft van morgen zijn eerste reactie geplaatst om 9 uur de laatste kunt u verwachten rond 24 uur , en morgen weer precies het zelfde , heeft ook verstand van koeien

    1. Oepsie

     Speklapje, gaat steets los op een sterke vrouw. Wat eenzaamhijd kan doen met zo’n amoebe. Het leefd, maar daar is alles mee gezegd. Maar goed zijn politieke vrintjes zijn voor een bordje euthanasi met saté. Dus laten we allen hopen op een spoedig kabined. En verders is het een verachteleik iets.

     1. Cootje

      Eenzaamheid , is van mij een grapje ik had het per ongeluk door

  2. Vrijedenkert

   Jij bedoelt natuurlijk die ook verplicht mee moeten de Action in om moeder de vrouw haar tas of mandje te dragen…

 4. tata

  Dat zijn geen mannen Lientje maar fluffies.

 5. HD

  Van de Plas bedoelde natuurlijk, linkse geestelijk gehandicapte mannen van middelbare leeftijd.
  En laten ze voor deze groep in het nieuwe regeerakkoord mooie regeling hebben bedacht, levensbeëindiging.

  1. Cootje

   Maar als je dan de mentaliteit hebt van een Afghaan , heb je er niets aan .

  2. J. Punt

   ‘Mannen” met een private-lease autootje en extra ANWB-pechhulp voor eventueel, stel je voor! bij het winkelcentrum. Doodsbang om zonder navigatie rond te rijden. Kortom; ‘Mannen” die je liever lekker thuis laat zitten bij de verwarming als het eng wordt!

 6. Vrijedenkert

  Veel links georiënteerde heren zijn niet gediend van mondige rechtse vrouwen!
  Als het een mondige linkse vrouw betreft is het natuurlijk geen probleem maar juist vooruitgang…

  Oftewel hypocriet.

 7. Vrijedenkert

  DDS weer kapot? kan weer geen reactie plaatsen…

 8. Rieks

  Ach, het is BBB maar….

  1. usb3.0

   Wat zou Nederland van rieks denken?

 9. GewoonJohan

  Géén slimme zet media-technisch gezien.
  Je moet niet altijd maar happen op elke trilling die op je radar voorbij komt.
  Soms moet je zeggen :”Nee , dank je. Ik ben vol.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.