shutterstock 2213570803

Amsterdamse CDA fractievoorzitter flirt met Omtzigt: Gaat Diederik Boomsma naar NSC?

Binnenlandsep 07 2023, 10:00
Wie had gedacht dat de wereld van de Nederlandse politiek plotseling zou kunnen lezen als een spannende politieke thriller, vol met intrigerende plotwendingen en kleurrijke personages? Laat het over aan Diederik Boomsma, het Amsterdamse CDA-raadslid en fractievoorzitter, om de boel eens goed op te schudden!
De nieuwste geruchten? Dat de Amsterdamse CDA'er misschien wel een overstap overweegt naar het Nieuw Sociaal Contract (NSC) van niemand minder dan Pieter Omtzigt. En zoals dat gaat met goede roddels, was Boomsma verrassend 'moeilijk te bereiken' toen de journalisten hem probeerden te strikken voor een verklaring schrijft AT5.
Maar wacht! Er zit een twist in dit verhaal. In plaats van zich te verschuilen achter de gebruikelijke politieke geheimzinnigheid, onthulde Boomsma dat hij gewoon genoot van een vakantie in Indonesië. Een deel van de charme van dit alles is de openhartigheid van Boomsma. Er is geen ontkennen, geen afwenden, maar ook geen bevestiging. Hij bevestigt simpelweg dat hij in gesprek is, wat natuurlijk geen verrassing is gezien zijn eerdere samenwerking met Omtzigt. Maar of hij de sprong daadwerkelijk gaat wagen? Dat blijft de cliffhanger van dit seizoen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is moeilijk te zeggen waar dit verhaal heen gaat. Maar één ding is zeker: met personages als Boomsma die de Nederlandse politiek op zo'n levendige manier bevolken, wordt het vast en zeker een interessante rit. Dus blijf op het puntje van je stoel zitten, want wie weet welke verrassingen Boomsma en de rest van de politieke cast nog in petto hebben. Eén ding is zeker: de politiek was nog nooit zo vermakelijk! Als Boomsma het CDA verruilt voor NSC zal dat zeker niet de laatste CDA'er zijn die deze overstap maakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten