Filmpje! Harm Beertema (PVV) sloopt Op1: 'Wat ze deden in Ter Apel is het toppunt van wansmaak'

Binnenlandsep 02 2022, 12:04
Harm Beertema vindt het "het toppunt van wansmaak" dat Op1 onlangs een aflevering opnam bij de vluchtelingenopvang in Ter Apel, "om het op deze manier te presenteren en tegelijkertijd een grote mond te hebben over een programma als dit [Ongehoord Nieuws]." Dat zei het PVV-Tweede Kamerlid bij Ongehoord Nederland.
"De setting was al ontzettend wansmakelijk," aldus Beertema, "met die tralies en die asielzoekers daar die een beetje sip toekeken. [Het was] alsof je in Artis zat. Er werd ook geen kritische vraag gesteld, er werd geen kritische nooit gehoord. Het was werkelijk het toppunt van slechte smaak."
Patrick Kicken was ook te gast. Die was het helemaal eens met Beertema. En hij had niet alleen kritiek op Op1, maar ook op alle andere Deug-progressieven die Ter Apel gebruiken om het eigen imago even op te vijzelen.
"De koning die er dan ook weer naartoe gaat," zei Kicken terecht. "Ik vind het allemaal zo van, ze pikken allemaal een graantje mee. Glennis Grace gaat er naartoe want die denkt: 'Ik heb een imagoprobleem. Ik heb nog wel wat truien op zolder liggen, hop, daar naartoe'."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het geweldige van die uitzending is dat iedereen nu begrijpt dat het die Deugers van de NPO écht niet om 'het helpen van arme vluchtelingen' gaat. Dat gedeug, dat moreel superieure gedoe heeft daar allemaal niets mee te maken. Het gaat ze in de politiek om macht, en op tv om kijkcijfers. Meer is het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten