asielzoekers

Gemeente Medemblik mogelijk volgende slachtoffer van asielwaanzin COA

Binnenlandaug 19 2022, 19:00
Na Albergen, Purmerend en Nieuwekerk aan den IJssel is mogelijk nu de beurt aan de Noord-Hollandse gemeente Medemblik om gedwongen asielzoekers op te nemen.
Volgens JA21 melden bronnen dat het COA stiekem locaties probeert te bemachtigen om er asielzoekers te kunnen plaatsen. Wederom géén overleg, géén communicatie en bovenal géén inspraak.
Het COA lijkt zo snel en zo veel mogelijk gemeenten op te willen zadelen met asielzoekers. Burgers hebben het nakijken en moeten met lede ogen toezien hoe hun belastingcenten worden verkwanseld aan dit krankzinnige asielbeleid!
Het wordt natuurlijk alleen maar erger. Zodra die asielzoekers zijn gehuisvest dan begint de ellende eigenlijk pas. Als Ter Apel een indicatie is van wat komen gaat, dan hebben gemeenten straks behoorlijk wat geld, middelen en mankracht nodig om de boel ordelijk en bovenal veilig te houden.
Mensen die denken dat het wel mee gaat vallen zullen daar snel genoeg op terugkomen. De asielinstroom blijft namelijk onverminderd hoog, terwijl er te weinig mankracht is om de asielprocedures snel af te handelen. Al krijgen die gemeenten de meest nette asielzoekers die er te vinden zijn, als die mensen zich nog een half jaar (of langer) dood moeten vervelen, dan levert dat criminaliteit en wanorde op. Dat kan haast niet anders.
De mensen die afgewezen worden gaan niet terug. En de mensen die een verblijfstatus krijgen kunnen nergens heen. Het kabinet lijkt totaal niet na te hebben gedacht over die volgende stap. Nou ja, boeren wegpesten om snel woningen te kunnen bouwen. Maar dat gaat niet snel genoeg, dus stapelen de problemen (en straks de onvrede) zich op.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En wat dan? Géén idee! Maar iedereen die straks de problemen aan probeert te kaarten zal wel weer voor een racistische nazi worden uitgemaakt, terwijl de gemeente niet verder komt dan 'we hangen wat camera's op en laten wat agenten patrouilleren'. Overal waar het COA asielzoekers gaat huisvesten loopt men dit risico, dát is de bron van de weerstand van de burgers die met zo'n opvanglocatie worden geconfronteerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten