Het komt voor FVD Almere niet als een verrassing het overvolle stroomnet in Almere

Het komt voor FVD Almere niet als een verrassing het overvolle stroomnet in Almere

Binnenlandnov 17, 16:00
De consternatie in Almere over het overvolle stroomnet is voor Forum voor Democratie (FVD) Almere geen verrassing. Terwijl de gemeente en andere politieke partijen geschokt reageren, wijst FVD Almere op de al lang bestaande tekenen van deze naderende crisis. Fractievoorzitter Brent Hadderingh laat aan DDS weten: "Dit was een voorspelbaar scenario. Al meer dan een jaar geleden kwamen er berichten dat het netwerk zijn capaciteitsgrenzen bereikte. De verrassing en shock zijn dus misplaatst."
De kritiek van Hadderingh richt zich scherp op het energiebeleid van zowel de landelijke als de lokale overheid. Volgens hem is het huidige probleem in Almere een direct gevolg van de overhaaste overstap van fossiele brandstoffen naar elektrificatie. "Het is de bittere vrucht van een ondoordacht 'groen' beleid," zegt hij. "Er was al geen ruimte meer voor nieuwe grootverbruikers op het net. Het was slechts een kwestie van tijd voordat de gevolgen zichtbaar zouden worden."
FVD Almere waarschuwt dat de situatie in Almere slechts het topje van de ijsberg is. "Dit is geen geïsoleerd probleem. Het is een teken aan de wand voor heel Nederland. Als we niet snel ingrijpen en het energiebeleid radicaal omgooien, zullen meer steden met soortgelijke problemen kampen," waarschuwt Hadderingh.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wat er nu in Almere gebeurt vraag om een realistischer en pragmatischer benadering van energiebeleid, met aandacht voor de huidige capaciteit van het elektriciteitsnet en de daadwerkelijke behoeften van de samenleving. Nederland moet het beleid baseren op de realiteit van wat ons netwerk aankan. We moeten stoppen met het leven in groene luchtkastelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten