shutterstock 1173152773

Rovende tienermeisjes op dievenpad: Criminaliteitsgolf onder jongeren krijgt een vrouwelijk gezicht

Binnenlandsep 04 2023, 11:00
We dachten dat we het hadden gezien. Dat de jarenlange daling van jeugdcriminaliteit een teken was van een meer geordende en civiele jongere generatie. Maar de recente onthullingen uit de Monitor Jeugdcriminaliteit hebben de alarmbellen doen rinkelen. En niet zomaar een alarm, maar een oorverdovende sirene die de hardnekkige problemen van onze samenleving blootlegt.
In een schokkende wending nemen tienermeisjes de leiding in het criminele landschap. Een ongekende 25% van de minderjarige verdachten in 2022 waren meisjes, die met name de straten onveilig maken door diefstal en berovingen schrijft de Telegraaf. Maar wacht, het verhaal wordt nog erger.
Meer dan de helft van deze verdachten hebben een niet-Nederlandse achtergrond. De politiek-correcte kerk zal het misschien niet graag horen, maar feiten zijn feiten. Terwijl we onze grenzen blijven openen en streven naar een "inclusieve" samenleving, zien we een duidelijke piek in de criminaliteit onder jongeren die niet van oorspronkelijke Nederlandse komaf zijn.
De grootste steden van Nederland, met name Amsterdam, blijken broedplaatsen te zijn voor deze jeugdcriminaliteit. Maar, in een verrassende wending, heeft de gemeente Eemsdelta - met het normaal gesproken rustige Delfzijl en Appingedam - een buitengewoon hoog aantal minderjarige verdachten. Dit benadrukt dat het probleem zich niet alleen in de hoofdstad manifesteert, maar zich als een inktvlek over het hele land verspreidt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
We staan op een kruispunt. We kunnen deze cijfers negeren, of we kunnen stappen ondernemen om de tij te keren. Het wordt tijd dat we onze jeugd, onze toekomst, serieus nemen en de nodige maatregelen treffen. Het is tijd dat we onze ogen openen voor de harde realiteit en handelen voordat het te laat is. Deze cijfers zijn een wake-up call voor Nederland. Laten we hopen dat de boodschap luid en duidelijk overkomt bij degenen aan de macht. We gaan het zien in aanloop
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten