51152059562 973ceaa64a c

Stichting Pride Photo mekkert over bekladde foto van transgender met penis en doet aangifte

Binnenlandjun 13 2022, 16:00
Verschillende foto's van een Pride-tentoonstelling in Almere zijn beklad met zwarte verf. 'Deze bekladding toont de noodzaak van de expositie', stelt Stichting Pride Photo Award.
Het is werkelijk ongelofelijk. De mensen achter deze woke-beweging zijn er ogenschijnlijk van overtuigd dat naaktfoto's van lelijke transgenders en mensen met een beperking zullen leiden tot acceptatie. En wanneer dat niet gebeurt, bijvoorbeeld door het feit dat de foto's worden beklad, dan 'onderstreept dat de noodzaak voor dit soort foto's'.
Het ergste is nog dat dit soort afbrokkeling van normen en waarden over de rug van de hele lhbti+-gemeenschap gebeurt, net zoals met de Pride. De normale homo's, transgenders etc. worden weer eens aangekeken op de exhibitionisten en fetisjisten. In plaats van tolerantie en/of acceptatie krijgen zij waarschijnlijk steeds vaker de vraag: 'ben jij er ook zo een?'
De foto's van de tentoonstelling, hier (via het AD) in bekladde vorm te zien, zouden zijn bedoeld om mensen na te laten denken over seksuele diversiteit. Maar het is dus overduidelijk dat een deel van de samenleving hier niet over nadenkt of liever zelfs direct tot actie overgaat. Dan ligt dat natuurlijk niet aan de foto's maar aan de mensen, want het levert niet de gewenste reactie op.
Dit is overigens niet de eerste keer dat een deel van de samenleving de verkeerde reactie etaleert. Begin mei werd al een tentoonstelling van Pride Photo in Vlissingen beklad. Dat ging toen onder meer om een foto van twee zoenende mannen.
Hein-Jan Keijzer, directeur van de Stichting Pride Photo Award zegt nu te gaan nadenken over wat ze met de foto's willen en of ze iets willen aanpassen. Nou, reken er maar op dat ze gewoon double down gaan, want dat is de enige modus die dit soort woke-organisaties kennen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Waarschijnlijk wordt het dan iets van twee naakte zoenende transgenders met duidelijke littekens van hun operaties in beeld. Of ze gaan gewoon direct nóg een stap verder en beelden ze af terwijl ze seks hebben. Ben je tegen dit soort expliciete foto's? Dan ben je transfoob en zijn zulke foto's nodig voor acceptatie!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten