shutterstock 1870842250

LOL! VN-baas Antonio Guterres wordt gek: "De aarde warmt niet meer op, de aarde KOOKT!"

Buitenlandjul 28 2023, 13:00
Het is zover hoor. De klimaatgekkies van de Verenigde Naties zijn nu écht helemaal aan het doordraaien. De secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres, gaat voorop. Want deze paniekkip roept nu dat we een nieuwe fase zijn ingegaan. Van "opwarming van de aarde" zijn we nu beland in: "Het koken van de aarde!"
Hou op hoor.
Als je vandaag wilt lachen moet je even deze video kijken. Er is Engelstalige ondertiteling bij, dus als je basic English hebt zul je het prima begrijpen. Doe dat echt even, want vermakelijker én gestoorder dan dit wordt het niet. Zelfs die knettergekke Nilüfer Gündogan kan hier niet tegenop.
Deze halvezool weet namelijk te vertellen dat we nu écht in levensgevaarlijke tijden leven. Het wordt steeds erger! Klimaatverandering is niet meer afdoende. Nee, "de opwarming van de aarde" ook niet. Volgens meneer leven we nu in een tijd waarin de aarde kookt. Ja, kookt. Hij zegt het letterlijk.
Je moet hier toch alleen maar keihard om lachen? Het wordt nu zó over-the-top, gewone mensen kunnen dit helemaal niet meer serieus nemen. Zelfs niet half serieus. Ze draaien helemaal door.
(Artikel gaat door onder deze oproep) De Dagelijkse Standaard verzet zich ferm tegen de klimaatgekte. Klimaat wordt gebruikt om Nederlanders te knechten. Daar zullen wij ons altijd tegen verzetten. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doneer nu aan DDS, steun ons!, en help ons de autoritaire klimaatgekte te bestrijden!
Maar toch. Toch is het ook zorgwekkend dat ze dit doen. Er zijn namelijk wél een paar gestoorde gekken die dit soort uitspraken wél geloven en zelf nog gekker worden dan zo'n Guterres. Deze mensen raken werkelijk in paniek, hebben nu een vreselijke tijd, en kunnen zover worden gedreven dat (misdadige!) acties gaan ondernemen; acties tegen mensen die volgens deze halvegaren 'de opwarming verergeren' of in ieder geval niet bestrijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten