Screenshot 2021 09 16 at 101121

-Michel Mulder- 'Een open brief aan Sigrid Kaag'

Opinienov 20 2022, 11:20
Mevrouw Kaag,
Hoe gek, Nederlanders hatend en los van de werkelijkheid ben jij nou eigenlijk? Valt dat nog in psychiatrische termen te vatten, of is daarvoor de hersenrot al in een te terminale fase?
Net als de VolksVerlakkersDebatclub had jouw sekte dit weekend haar congres, niet om gezien het zetelverlies een koerswijziging te bepleiten, maar om de knoest nog verder op de uitgemergelde ruggen van het Nederlandse volk te laten neerdalen.

Wat een elitaire wereldvreemdheid. Mensen kunnen hun boodschappen en energierekening niet betalen en Kaag zegt: langer werken en hogere belastingen! Stop maar met die miljarden kostende stikstof- en klimaatwaanzin, met de onbetaalbare asieltsunami, bijdrage EU + hulp aan Afrika!

Image
6.6K
Reply
Om jullie klimaatwaanzinnige, genderwaanzinnige en oorlogsophitsende agenda nog verder te intensiveren - lees: meer eurotjes over te maken - lijkt het jou een - tafeldansend - idee om de Nederlander nog langer door te laten werken, en uiteraard hogere belastingen te heffen.
Het is volgens jouw D6uild 6ack 6etter sekte niet genoeg dat de Nederlander straks zo ongeveer de hoogste pensioenleeftijd van de gehele EU heeft, nee jullie waanzin gaat zó ver dat jullie nu ook inzetten op langer doorwerken ná het pensioen.
Nou weet ik niet of die paar laatste afstervende hersencellen in dat Palestijnse bovenkamertje de 'volksdefinitie' van het begrip pensioen bevatten, maar dat is die 'eindstreep' waarop men - na een lang werkzaam leven - stopt met werken. En dus niet een tussenstation om nog een tandje bij te schakelen.
Steeds vaker horen we jou oreren over het feit dat 'we' allemaal wat armer gaan worden, en dat 'iedereen' het gaat voelen, maar waar in dat we en iedereen plaatje staan nou eigenlijk 'onze' politici?
Nog deze maand mochten wij vernemen dat Partij voor de Allochtonen veelvraat Timmermans een 'inflatiecorrectie' van 7% krijgt. Dit betekent dat meneer de soberheidsbepleiter er ongeveer een salaris per maand bijkrijgt, zijnde €1800 (terwijl hij al niet op een houtje hoeft te bijten gezien zijn ruime pens...... eeeuh uitkering)
Mijn vraag in deze is dus: waar bestaat de zichtbare solidariteit van de politici uit, die jij volgens jouw begrippen we en iedereen zo bepleit?
Ik zie jullie nog steeds de hele aardbol rondvliegen. Ik zie jullie nog steeds elke dag in een ander designer outfitje jullie propaganda uitkotsen. Ik zie jullie nog steeds met de wereldtop luxe dineren om jullie 'importantie' te benadrukken. Ik lees nog steeds dat jij - geloof ik - 5 huizen hebt en het Binnenhof staat nog steeds vol met luxueuze vervoermiddelen van de merken BMW, Audi en Mercedes.
Waaraan kunnen wij als volk zien, dat jullie politici ook 'lijden' in deze tijden van crises en armoede?
Inkomensonzekerheid hebben jullie namelijk niet, of je nu wel of niet verschijnt in dat gesticht - zie Gündogan - de maandelijkse Judas-uitkering wordt toch wel volledig gestort.
Jouw oproep, als akela van dat gehele gesticht, is het zoveelste bewijs van de arrogantie, het volksverradende karakter en de wereldvreemdheid van de Haagse politiek, die ons - het volk - meer en meer begint te zien als werkezels voor haar maniakale vernietigingsplannen.
Zou ik het erg vinden om na mijn pensioen bijvoorbeeld nog wat vrijwilligerswerk te doen, zodat de meer kwetsbaren in onze samenleving ook een beter leven hebben? Hell no.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Vind ik het erg om na mijn pensioen gedwongen te moeten blijven werken, om jullie narcistische agenda van oorlogsvoering, klimaatbedrog en genderwaanzin te financieren? Over my dead body.
Maar dat is dan uiteraard ook weer het doel van D66, net zo lang werken tot je letterlijk dood neervalt voor de pensioeneindstreep van - straks misschien wel - 85 jaar.
Jij Sigrid, bent met jouw D66 één van de grootste bedreigingen voor het welzijn, de vrijheid en de financiële zekerheid van het Nederlandse volk, maar jouw wereldvreemde weerwoord op deze constatering zal slechts zijn: wie zijn die mensen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten