shutterstock 1927720451

-Michel Mulder- Een pattaya reisgids voor Chrisje Klomp

Opinieaug 05 2023, 20:20
Beste kastridder,
Als een ware Don Quichot trek jij op je regenboogdriewielertje - met je 'vileine' pen als wapen - ten strijde tegen het - volgens jou - walgelijke gepropageerde heteroseksuele gedachtegoed, wat het dagelijks leven van ons allen overheerst....... althans dat is jouw visie vanuit je homoseksuele Ikea-kast.
Als praktiserend lid van de tegenpartij,
# je bent tegen christelijke normen en waarden.
# je bent tegen heteroseksualiteit.
# je bent tegen blonde vrouwen met een eigen mening.
# je bent tegen een 'blank' Nederland.
# je bent tegen het feit dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de misdaadcijfers.
# je bent tegen de gedachte dat kinderen neuken je een pedo maakt.
# je bent - uiteraard - tegen elk rechts geluid.
# je bent tegen iedereen die er een andere mening dan God Klomp op nahoudt.
Probeer jij weer semi-grappig de hoek uit te komen - tip: niet doen, zelfs Claudia paardengebit is nog grappiger - om jouw donatiejunkies weer te bewegen tot een gift, om daarmee jouw 'schrijfkunsten' in de lucht te houden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met Woke! Jij ook! Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons Woke te bestrijden.
Nou ben ik een persoon die weigert een 'verdienmodel' aan zijn mening te hangen - dat is voor de Dijkgraven, de Schimmelpennincks, de Akyols en de Klomps van deze wereld - ten dele omdat geen hond in mijn mening geïnteresseerd is, maar bovenal omdat ik mijn ziel niet wens te verkopen door wat goedkope clickbaits, om daarmee weer een maandje huur bij elkaar te 'hoereren.'
Wij staan dus totaal anders in de 'wedstrijd,' jij hebt een godsgruwelijke pleurishekel aan alles wat Nederland Nederland gemaakt heeft, terwijl ik zo ongeveer iedereen op een onbeschofte, sarcastische maar toch ook - vind ik - hilarische wijze fileer, die ook maar één (afbraak)vinger uitsteekt naar mijn vaderland zoals ik dat ooit gekend heb, en in ben opgegroeid.
Ook ik heb - net als de 'latente homoseksueel' waar ik dit briefje aan richt - niets tegen homoseksuelen - en zeker niets tegen lesbo's van het gehalte Jessica Clark - ik heb zelfs jaren met een homoseksueel stel samengewerkt, en de 'kuthumor' die wij allen daarbij bezigde, hoort bij de beste humor die ik ooit heb mogen meemaken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met Woke! Jij ook! Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons Woke te bestrijden.
Het klinkt misschien gek Klompje, maar de homo's van vroeger waren nog kerels, die sarcastische humor over hun 'bruinwerkersactiviteiten' konden waarderen, en waren jongens van de gestampte pot, die net zo'n hekel aan 'lichtgeraakte pisnichten' hadden, als zo langzamerhand 90% van Nederland nu.
Het is niet het feit dat de LHBTIQXYZ+++-sekte geen recht op hun bestaan hebben, want dat hebben ze, het is het feit dat ze ons recht op ons bestaan proberen te cancelen, door maar zo hysterisch mogelijk te schreeuwen dat zij gediscrimineerd worden, terwijl ze toch slechts hun plekje in de maatschappij willen.
Nou heb ik goed nieuws voor jou Klompje - en uiteraard voor al jouw LHBTIQXYZ+++-lezers - er is een hemels paradijs op aarde voor jullie van 53,4 km2, genaamd Pattaya, waar een vestigingsvergunning voor jullie sekte binnen een steekpenning of 20 geregeld is, zodat jullie je daar iedere avond kunnen 'bezondigen' aan alle onchristelijke zonden, waar jullie zo naar verlangen.
Deze ladyboy-bakermat moet voor jouw knuffeldoelgroep een soort van 'homocomming' - begrijp je hem - gevoel geven, zeker gezien het feit dat je daar de boys écht niet van de vrouwen kan onderscheiden, wat met die Dame Edna-achtige creaturen hier een godsonmogelijkheid is. (zou hij zo toch stiekem ingrijpen?)
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met Woke! Jij ook! Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons Woke te bestrijden.
Als we er voor de gein wat statistieken van bijvoorbeeld Groot Ijsselmonde bijpakken, dan blijkt dat daar 4.881 personen per vierkante kilometer wonen, dus die 53,4 km2 van Pattaya lijkt mij groot genoeg om die paar sekteleden van de regenboogwaanzin te huisvesten, met ook nog wat ruimte om te 'ijsberen' als de poepert ietwat te intensief gebruikt is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met Woke! Jij ook! Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons Woke te bestrijden.
Als je nu denkt, wat is dit voor achterlijk lulverhaal? Dan kan ik je vertellen: je hebt groot gelijk. Jij bent namelijk niet de enige die volslagen onzin uit zijn bovenkamer kan trekken.
Het enige verschil is, jij ontleent je identiteit en verdienmodel eraan, terwijl het voor mij slechts humor is tussen mijn eerste kop koffie en mijn morningdump in. (over ijsberen gesproken om het gat dicht te laten slaan)
Kusje hé
Je vriend Michel
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten