screen shot 2023 01 08 at 133017

Blanke Parool-Deug-journalist vertelt Omroep Zwart: 'Ga eens werken!'

Politiekjan 08 2023, 14:30
Het is hilarisch om te zien: bij het Parool zijn ze Deugender dan Deugend. Ze zijn extreem-links. Woke. BLM-steunend. Alles is racisme, alles is verbonden met het kolonialisme. En dan print de krant zomaar, opeens, een column af van een blanke journalist, die voor een overwegend blanke krant werkt, en die in die column Omroep Zwart vertelt dat ze minder lui moeten zijn en aan het werk moeten.
Oeps.
Ja, het is echt waar. Dat is precies wat er gebeurd is bij het Parool. Journalist Roelf Jan Duin vindt het opmerkelijk: Ongehoord Nederland produceert show na show, en controverse na controverse, maar van Omroep Zwart hoort niemand iets. De reden, aldus de blanke journalist van de blanke krant: ze doen er gewoon niets.
"Waar de complotwaanzin, het onversneden racisme en de zelfverkozen slachtofferrol van de gideonsbende van Arnold Karskens wekelijks tot ophef leidt, bleef het de afgelopen twaalf maanden opvallend stil rond de club van oprichters Akwasi en Gianni Lieuw-A-Soe (voorheen Grot). Zo stil dat het de vraag rechtvaardigt waarom deze omroep eigenlijk bestaat," laat hij zelfs weten.
"Omroep Zwart heeft het tij mee: in 2022 ging het vrijwel onafgebroken over institutioneel racisme, het slavernijverleden, de rechten van lhbtq’s en tal van andere onderwerpen die in het straatje van de omroep liggen. Maar waar was de thema-avond op NPO 1, aan de vooravond van de Nederlandse excuses voor de slavernij? Waar was de documentaire over etnisch profileren door de politie, of over discriminatie bij ministeries? Waar was, in tijden van opkomend racisme en antisemitisme en onverdraagzaamheid richting minderheden, het tegengeluid van Omroep Zwart?" moppert hij daarop ook nog even.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het moge duidelijk zijn, hij en zijn krant - nogmaals: roomblank allemaal - vinden dat ze maar lui zijn bij Omroep Zwart. Ze vertellen de gekleurde mensen van die omroep dat ze heel hard aan het werk moeten. Doe eens wat voor je centen! 50.000 leden is hartstikke leuk, maar wat krijgen die ervoor terug? Graaiers!
Je zou bijna gaan denken dat het racistische koloniale geen toch heel diep zit bij deze Wokers. Niet dan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten