screenshot 2023 09 02 at 104922

Caroline van der Plas (BBB) haalt uit naar Khalid & Sofie: "Jullie zijn nog nooit in Budel geweest!"

Politieknov 14 2023, 15:00
In de aanloop naar de verkiezingen hebben Khalid Kasem en Sophie Hilbrand een "gezellige" twist aan hun talkshow gegeven door zij aan zij plaats te nemen aan de talkshowtafel. In het dagelijkse programma 'Khalid & Sophie' ontvangen ze lijsttrekkers en gaan ze in op actuele kwesties.
Gisterenavond trapte de uitzending af met Caroline van der Plas (BBB) en Esther Ouwehand (PvdD). Dit leidde tot een opmerkelijk moment toen de verslaggever van Khalid & Sophie in een reportage de overlast in Budel besprak, veroorzaakt door het plaatselijke asielzoekerscentrum. Een bezorgde burger, die deel uitmaakte van een burgerwacht, werd geïnterviewd, zij het op een wijze die door de mensen aan tafel als schandelijk werd ervaren.
Esther Ouwehand uitte kritiek op de reportage en vond het bespottelijk. Ze benadrukte het belang van een liefdevolle samenleving, waarin mensen die op de vlucht zijn warmte verdienen. Cabaretier Raoul Heertje voegde daar humor aan toe, maar bekritiseerde ook het gebrek aan begrip voor mensen die zich ongerust voelen. Hij suggereerde dat er een dialoog moet plaatsvinden om de zorgen van deze burgers serieus te nemen.
Caroline van der Plas ergerde zich aan de wijze waarop Khalid & Sophie de situatie in Budel belichtten. Ze wees met een beschuldigende vinger naar de presentatoren en stelde dat zij nooit in Budel waren geweest. Khalid probeerde te verduidelijken dat hun collega wel ter plaatse was geweest, maar Caroline bleef bij haar standpunt dat de reportage de situatie in Budel belachelijk maakte.
De boerenpolitica benadrukte dat Budel te kampen heeft met aanzienlijke overlast van bepaalde asielzoekers, wat leidt tot schade aan lokale bedrijven en ongemak voor de inwoners. Ze riep Khalid & Sophie op om de situatie serieuzer te nemen en zelf een weekje naar Budel te gaan om de realiteit te ervaren. De arrogantie van de linkse NPO-kliek werd in de uitzending mooi duidelijk gemaakt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten