shutterstock 2310033445

Extinction Rebellion trekt weer negatief de aandacht met nutteloos protest bij Maastricht Aachen Airport

Politieknov 19 2023, 16:00
Extinction Rebellion (XR) levert opnieuw een staaltje van hun zinloze tijdsverspilling door enkele uren lang de vertrekhal van Maastricht Aachen Airport (MAA) te bezetten. De organisatie gaat nu zelfs zo ver om een volledig verbod op privéjets op MAA te eisen. Het is ronduit onacceptabel dat een groep klimaatdemonstranten met dergelijke dwingende en intimiderende acties wordt uitgenodigd voor een gesprek.
Na een paar uurtjes gaven deze 'activisten' er de brui aan nadat de directeur van het vliegveld hen uitnodigde voor een gesprek. Natuurlijk, want dat is precies wat we nodig hebben - toegeven aan de grillen van een stelletje eco-terroristen. De ruim dertig 'actievoerders' hielden borden omhoog alsof ze ook maar iets begrijpen van de complexiteit van luchtvaart. Gelukkig hadden passagiers geen last van deze zinloze vertoning.
"MAA maakt te weinig omzet om te verduurzamen en zal in de toekomst niet levensvatbaar zijn", kraait XR in hun zogenaamd diepzinnige verklaring. Alsof zij enige kennis hebben van de financiën en levensvatbaarheid van een luchthaven. Ze pleiten zelfs voor een faillissement en hebben het lef om te suggereren dat MAA zich moet voorbereiden op sluiting. XR beweert dat het vliegveld een zware belasting is voor de omgeving op het gebied van milieu en geluidsoverlast.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
MAA beweert dat ze al maatregelen nemen om het milieu te ontlasten en geluidsoverlast tegen te gaan, maar XR, altijd klaar om te zeuren, blijft vasthouden aan hun negatieve narratief. Alsof ze ooit tevreden zouden zijn. Misschien moeten ze eens stoppen met hun zinloze bezettingen en in plaats daarvan deelnemen aan constructieve gesprekken, maar dat is waarschijnlijk te veel gevraagd van deze onrealistische en kritische bende.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten