screen shot 2023 08 31 at 163622

Filmpje! Viktor Orban sloopt progressieve Westen: 'Er is meer dan de ego: God, de Natie, Familie'

Politiekaug 31, 18:00
Tucker Carlson, de voormalige Fox News-presentator die nu furore maakt op platform X, heeft het weer voor elkaar. Na zijn explosieve interview met Donald Trump, dat maar liefst 260 miljoen keer werd bekeken, heeft hij nu de Hongaarse leider Viktor Orban voor de camera's gehaald. En wat een interview was het!
Orban, die vaak onterecht wordt bekritiseerd door de linkse media, sprak enkele harde waarheden uit. Hij waarschuwde voor de gevaarlijke spelletjes die Amerika speelt met Rusland. Ondanks Hongarije's tumultueuze geschiedenis met Rusland, begrijpt Orban het belang van het onderhouden van relaties met het Kremlin. De huidige aanpak van West-Europa en Amerika maakt Oost-Europa alleen maar kwetsbaarder. "We staan op het punt dat een derde wereldoorlog uitbreekt," waarschuwde Orban.
Maar Orban ging verder. Hij legde uit dat hij wordt verguisd door de globalisten in zowel Amerika als Europa vanwege zijn onwrikbare standpunt voor de Hongaarse cultuur, geschiedenis en het christendom. Maar Orban is niet bang. Hij is er zeker van dat Hongarije sterk genoeg is om elke Amerikaanse sanctie te weerstaan.
Tot slot sprak Orban zijn hoop uit dat Donald Trump de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen zal winnen. Zijn relatie met Trump is, volgens hem, uitstekend.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Maak jezelf ONAFHANKELIJK van Big Tech: zorg ervoor dat je lid bent van de dagelijkse DDS Nieuwsbrief zodat je ons nieuws ALTIJD kunt lezen!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Met al meer dan 110 miljoen views is het duidelijk dat dit interview een must-see is. Het is een frisse wind in het huidige medialandschap, waar eerlijke en directe gesprekken zeldzaam zijn geworden.
Carlson, die eerder dit jaar zijn baan bij Fox News verloor vanwege zijn ongezouten meningen, heeft bewezen dat hij niet te stoppen is. Zijn overstap naar platform X heeft hem een nog groter platform gegeven, en zijn interviews zijn nu populairder dan ooit. Het is duidelijk dat het publiek hunkert naar eerlijke, ongefilterde gesprekken, en Carlson levert keer op keer.
Het interview met Orban is een perfect voorbeeld van Carlson's unieke interviewstijl. Hij is niet bang om moeilijke vragen te stellen, maar hij geeft zijn gasten ook de ruimte om hun mening te uiten. Dit heeft geresulteerd in een diepgaand, inzichtelijk gesprek dat licht werpt op enkele van de meest dringende kwesties van onze tijd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Wij zijn BLIJ met leiders als Orban. Maar dit betekent dat DDS in Nederland zwaar onder vuur ligt en alleen kan overleven door steun van onze lezers. Doneer daarom aan DDS! Houd ons frisse, echte, rechtse geluid in de lucht!
In een tijd waarin de mainstream media steeds meer vervreemd lijkt van de zorgen en meningen van gewone mensen, is het verfrissend om een stem als die van Carlson te horen. En met zijn recente interviews, waaronder die met Orban, bewijst hij dat hij nog steeds aan de top van zijn spel staat.
Het is nu afwachten welke wereldleider Carlson volgende keer zal interviewen. Maar één ding is zeker: het zal zeker de moeite waard zijn om te kijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten