screen shot 2023 08 31 at 160534

Woedende Paul de Leeuw toont naakte kont aan ChristenUnie: 'Tegen baarmoederschapswet? Maria was draagmoeder van Jezus!'

Politiekaug 31 2023, 17:00
Heel veel walgelijker dan dit wordt het niet. Paul de Leeuw heeft naakt geposeerd op Instagram. Nou is dat sowieso ranzig omdat het een man is, maar het is dus ook nog eens PAUL DE LEEUW. De vadsige oude vieze homo van de NPO. Brr.
Vandaag Inside bericht dat De Leeuw een foto op Instagram heeft gezet van wat "vermoedelijk zijn eigen kont" is. De reden? Hij wilde iets duidelijk maken aan ChristenUnie-leider Mirjam Bikker. De reden? Zij is niet voor een speciale wet over draagmoederschap. En dat vindt Paul heel erg.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Schrijf je GRATIS in voor de DDS Nieuwsbrief en blijf ALTIJD op de hoogte van het laatste nieuws!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
"Christenunie-mevrouw Mirjam Bikker is tegen de wet voor draagmoederschap. GODIsLIEFDe!" aldus De Leeuw. Vervolgens zie je dat hij voorover bukt... met een naakte kont. Oh ja, en hij geeft Maria ook nog even een schop. Want, zegt hij, die was "de eerste draagmoeder voor de Zoon van God."
Achterlijke dan dat wordt het natuurlijk niet. Want Maria was... wait for it, Jezus' moeder. Zij voedde hem op. Zij zorgde voor hem. Zij gaf hem te drinken uit haar borst. Hij werd verzorgd door de moeder uit wie hij geboren werd. Haar een 'draagmoeder' noemen is dus ronduit achterlijk.
Maar ja, leg dat eens uit aan de Woke-idealist De Leeuw.
Afijn, Bikker vindt terecht dat draagmoederschap mogelijk heel gevaarlijke consequenties heeft. Zo kan het normaliseren ervan leiden tot "een perverse en commerciële prikkel voor met name kwetsbare vrouwen dat kan leiden tot uitbuiting." Daarnaast zegt ze ook al geheel terecht dat er "mogelijk negatieve gevolgen voor de psychosociale ontwikkeling van het kind als het bij de geboorte gescheiden wordt van de biologische moeder."
Daar valt niets op aan te merken - dit klopt (vrijwel) zeker. Een kind bij zijn moeder vandaan halen is gewoon traumatisch. Een kind herkent de moeder ook direct na de geboorte. De toon, de geur, de smaak zelfs. Alles herkent het kind - en alles doet het kind denken: dit is mijn mama.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor het TRADITIONELE GEZIN. Maar dit betekent dat we AFHANKELIJK ZIJN VAN JOUW STEUN om ons werk te kunnen doen, want het kartel wil ons SLOPEN. Daarom: DONEER AAN DDS. Doe dat Via BackMe en help ons het conservatieve verhaal te vertellen... elke dag weer.
Vervolgens komen er een paar professionele homo's die wel een kind willen, hoewel ze dat niet zelf op natuurlijke wijze kunnen doen en dan, hop, slepen ze zo'n arme baby bij z'n moeder vandaan. Leuk hoor!
Kijk, als het nou echt alleen gaat om baby's die anders niet welkom waren - zeg maar, als er gekozen moest worden tussen abortus en adoptie, soit. Prima. Maar je ziet bij al die draagmoederschap-issues dat het daar helemaal niet om gaat. Een moeder wordt vanaf het begin opzettelijk gebruikt als een soort van incubatie-lichaam.
Natuurlijk is Bikker een nepchristen. Maar op dit punt heeft ze zowaar wel degelijk een punt. Ongelooflijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten