Foto's! Het luxe cruiseschip voor asielzoekers is aangekomen in Zwolle: kijk je ogen uit

Foto's! Het luxe cruiseschip voor asielzoekers is aangekomen in Zwolle: kijk je ogen uit

Politiekaug 22, 13:44
Het is ongelooflijk. Het cruiseschip voor asielzoekers - waarin zij opgevangen gaan worden - is aangekomen in Zwolle. Als je de foto's ervan ziet ga je werkelijk over je nek. Dit is namelijk gewoon een 5-sterren schip. Deze mensen gaan leven in omstandigheden waar wij gewone burgers alleen maar van kunnen dromen.
Eerder kwam Zwolle negatief in het nieuws omdat lokale woonboot-bewoners te horen hebben gekregen dat ze op moeten tiefen. Er zijn namelijk asielzoekers die ruimte nodig hebben - en er komt een bootje aan waar zij (tijdelijk) in moeten gaan wonen. Die woonboten moeten daar dan weg om ruimte te maken. Want ander volk gaat natuurlijk altijd boven eigen volk.
Nou, PVV'er Joeri Pool heeft foto's bemachtigd van het schip in kwestie. En wat blijkt? Het is een enorm luxe ding. Jij en ik kunnen er alleen maar van dromen om daarin te leven - of misschien dat we heel veel geld bij elkaar moeten sparen om er een weekje op vakantie te gaan. Daar doen we dan een jaar voor; daar werken we een jaar lang elke dag keihard voor.
"Dit is het cruiseschip dat vanochtend in Zwolle is aangekomen voor de opvang van asielzoekers. Wat een schande dat al die gelukszoekers in zulke luxe worden verwend, terwijl honderden Nederlanders in onze provincie dakloos zijn," aldus het PVV-Statenlid in Overijssel.
Kijk die luxe dan. Het gaat echt om een schitterend schip. Die asielzoekers weten straks niet wat hen overkomt. Ze wisten dat we 'vluchtelingen' met open armen verwelkomen in ons land en ze bijna dood knuffelen, maar zelfs zij hadden dit niet zien aankomen.
Voor de goede orde kun je ook even kijken op de website van het cruiseschip zelf. Dat is nog eens genieten zeg. Héérlijk.
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is natuurlijk gewoon een schande. Niet alleen omdat je zo voor veel meer immigratie zorgt, maar ook omdat, zoals Pool terecht stelt, ons eigen volk onderhand aan de bedelstaf is gebracht.
Hoe meer je let op wat de bovenonsgestelden doen, hoe meer je je realiseert dat ze echt honderd procent lak aan ons hebben. En dat niet alleen. Oh nee, ze gaan nog veel verder. Ze willen ook dat wij weten dat ze op ons jeweetwellen. Ze geven ons niet zomaar even een middelvinger achter onze rug, als we niet kijken. Oh nee. Ze roepen onze naam. Ze zeggen "kijk eens!" en steken die vinger vervolgens fier in de lucht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten