Geert Wilders 9O1A6621

Geert Wilders: 'Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers staat op instorten, stop álle immigratie!'

Politiekjul 29 2022, 9:32
Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) kan de instroom van 'vluchtelingen' niet meer aan. Er komen zoveel immigranten bij tegenwoordig, dat werknemers helemaal doordraaien. De situatie is zo erg dat een op de drie COA-werknemers ziek (of quasi-ziek) thuis zit. Geert Wilders eist actie van de regering: álle immigratie moet per direct stopgezet worden.
Zoals je precies zou verwachten in een land waar er in een half jaar tijd 195.000 immigranten bijkomen is het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) totaal overwerkt. Volgens De Telegraaf staat de boel bij het COA werkelijk op instorten. Eén op de drie COA-werknemers van het centrum in Ter Apel zit 'ziek' (al dan niet echt ziek, wellicht overwerkt of zwaar gedemotiveerd) thuis.
Bij andere opvangcentra zijn er vergelijkbare cijfers. Het gemiddelde ziekteverzuimpercentage in Nederland is 9%. Bij het COA heb je het over het dubbele.
En dat is niet zo gek. Want uit onderzoek blijkt dat maar liefst de helft van de COA-werknemers regelmatig bedreigd, geïntimideerd of uitgescholden wordt door asielzoekers. Dat tuig komt dus zogenaamd naar Nederland omdat ze in eigen land niet veilig zijn, maar zorgen er vervolgens voor dat ónze COA'ers een zware rottijd op het werk hebben en zelfs in doodsangst zitten.
Geert Wilders vindt dit natuurlijk totaal onacceptabel. Zijn oplossing is simpel maar efficiënt: alle immigratie moet per direct stopgezet worden.
"COA stort in door asieltsunami," vat Wilders dit nieuws samen. "Nederland kan het niet meer aan. Iedereen wordt er ziek van. Sluit de grenzen en stop deze ellende."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Er moet natuurlijk inderdaad direct een bijna algehele stop komen op het toelaten van 'vluchtelingen.' Maar dat gaat Rutte niet doen. Oh nee, die doet er ongetwijfeld gewoon nog een schepje bovenop. Want het grote doel is om Nederland helemaal te veranderen; alle boeren weg, ontelbare immigranten erbij, Nederland veranderen in een 'stadstaat.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten