portraitfactorynl tweede kamer 150

Kneiter arrogante Laurens Dassen (Volt) eist: "NSC en VVD houdt op te praten met PVV!"

Politiekapr 29, 11:00
Het is eigenlijk niet te geloven, maar de kneiter arrogante Volt-leider Laurens Dassen heeft de arrogantie om, met zijn twee zetels, NSC en VVD te vertellen wat ze wel en niet mogen doen. Namelijk, praten met de PVV. Waar haalt deze enge vent deze hoogmoed vandaan?
Volt is een miniem klein partijtje, zowel in zetels als in ledenaantallen. De partij stelt werkelijk niets voor. Nou ja, behalve in de media. Want daar mogen Volters dagelijks langskomen om hun EU-propaganda te verspreiden. Maar in de samenleving zelf is het een klein clubje waarvan niemand positief onder de indruk is.
Ongelooflijk genoeg gedraagt Dassen zich echter alsof hij een geweldenaar is. Op het partijcongres van Volt dit weekend - dat verder door niemand gekeken werd behalve door journalisten van het mediakartel - eiste hij namelijk dat VVD en NSC de gesprekken met PVV opblazen. En snel een beetje.
Volgens Dassen "dicteert" Wilders wat er gebeurt en laten Dilan Yesilgöz en Pieter Omtzigt zich "voor de PVV-kar" spannen. "Ze maken normaal wat in een democratie nooit normaal zou mogen zijn," huilde hij vervolgens. En dat is een probleem, ging hij verder, maar het zijn nooit alleen maar grote leiders die ervoor zorgen dat "normen vervagen." Nee, daar heb je andere leiders voor nodig "die ernaast staan en stilzwijgend toekijken."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze boeren. Daarom werken we samen met EerlijkEten - een initiatief van Thierry Baudet, Gideon van Meijeren én onze eigen boeren - om onze lezers in staat te stellen voor een goede prijs heerlijk, vers Néderlands voedsel te kopen. Bestel nu een geweldige vleesbox of Allrounddoos van EerlijkEten en proef het verschil met het voedsel uit supermarkten! 
"Elke dag is er een waarop jullie nog kunnen omdraaien. Want als je een leider bent, dan durf je te staan voor de democratie en de rechtsstaat, dan durf je te staan voor datgeen wat ons allemaal verbindt," zei hij vervolgens. Met andere woorden, stop met praten met wat in zeteltal verreweg de grootste partij van Nederland is. Wees 'democratisch' door de partij met verreweg de meeste stemmen buiten te sluiten. Yay, democratie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten