eerdmans

Laffe Joost Eerdmans geeft Deugers hun zin: 'Weigert langs te komen bij Ongehoord Nieuws'

Politieksep 18 2022, 21:00
De laffe haas Joost Eerdmans heeft vandaag gezegd bij NPO Radio 1 dat hij niet langs gaat bij Ongehoord Nieuws als dat programma hem uitnodigt. Dit omdat het programma volgens het Kartel niet Deugt. En ja, Eerdmans doet alles om lief gevonden te worden door het partijkartel. Thierry Baudet lacht hem natuurlijk keihard uit. "Daarom ben ik nog elke dag blij dat ik van die natte tosti’s van JA21 verlost ben," aldus de FVD'er.
Als je wilt weten hoe erg, hoe triest, hoe zielig Joost Eerdmans is hoef je alleen maar even naar dit fragment te luisteren op de website van NPO Radio 1. Wat je daar hoort is hoe Joost Eerdmans van JA21 uitlegt dat hij niet langskomt bij Ongehoord Nieuws als hij daar wordt uitgenodigd. Want, jongens toch!, dat programma is hartstikke beledigend volgens sommige mensen. Het Deugt niet. Met hun gebruik van het woord "neger"! 
"Ik ga liever niet in die studio zitten, om nou in een discussie te raken, daar heb ik niet veel behoefte aan," aldus het zielige mannetje tegen Jort Kelder. Maar het programma van de tv halen, dat wil hij nou ook weer niet. "Nee, dat vind ik heel ver gaan."
"Ik voel me er niet prettig bij, zoals ze het item hebben neergezet. Het is natuurlijk provocatie. Dat is net als wat Forum voor Democratie in de Kamer doet. Er zit altijd een punt onder, ik snap dat erover gepraat mag worden. En om nou de hele zender te cancellen, dat vind ik dan weer het tegenovergestelde. Dat is net als dat je mensen verbiedt te spreken, ik houd niet van verbieden," aldus het vreselijke figuur.
Typisch Eerdmans, natuurlijk. Geen ja en geen nee. Vooral zo weinig mogelijk mensen voor het hoofd willen stoten. Want meneer is in de kern een watje zonder inhoud. Een lafbek. Een slappe worst.

Baudet: 'Natte tosti'

Dat vind ik niet (alleen), dat vindt (ook) Thierry Baudet. De FVD-leider haalt dan ook hard uit naar Eerdmans. 
"Whahaha met je 'fatsoenlijk rechts'," schrijft Baudet op Twitter. "Systeemoppositie, dat is @Eerdmans. Daarom ben ik nog elke dag blij dat ik van die natte tosti’s van JA21 verlost ben. Geen ruggengraat. Slappe hap. Meelopers. Willen erbij horen ipv te strijden voor fundamentele verandering."
Het is echt zo, he? Slapper dan die hansworst van een Eerdmans worden ze niet gemaakt in de wereld. En dat wil wat zeggen, want de halve wereld bestaat tegenwoordig uit lafbekken.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hoe dan ook, de uitspraken van Eerdmans sluiten weer perfect aan bij een tweet van Joost Niemoller. Die reageerde gisteren al door te stellen dat rechtse mensen zich alweer haasten om afstand te nemen van Omroep ON. "Als het erop aankomt zie je de lafheid altijd weer," stelt Niemoller.
Zo is het precies. Je hebt in de politiek een heel contingent nep-rechtse figuren die te laf zijn om ergens voor te staan. Het is zielig... en wanstaltig tegelijk. En Joost Eerdmans is de ergste natte tosti van allemaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten