screen shot 2023 12 09 at 123500

Linkse mediahysterie: Nu.nl zet aan tot paniek over PVV als grootste partij

Politiekdec 23 2023, 14:00
Het is weer zover, dames en heren. De linkse kliek bij Nu.nl kan het gewoon niet laten om hun eigen angsten en vooroordelen over de PVV te projecteren op de Nederlandse samenleving. Met hun recente artikel over 'zorgen over de rechtsstaat met de PVV aan het roer' proberen ze opzichtig de boel op te stoken.
Laten we even wat feiten op een rij zetten. De PVV, democratisch gekozen en met een overweldigende meerderheid van 37 zetels, is nu de grootste partij. Dit is een duidelijke uiting van de volkswil. Maar natuurlijk, voor de linkse media is dit een nachtmerrie. Dus wat doen ze? Ze halen 'experts' zoals Wim Voermans en Sanne van Oosten aan, die beweren dat de PVV standpunten heeft die niet binnen onze Grondwet passen. Voorspelbaar, nietwaar?
Wat zo mogelijk nog voorspelbaarder is? Het feit dat ze alleen experts gebruiken die de PVV haten. Waar zijn de experts die publiekelijk zeggen - zoals op X - dat deze angsten totaal ongegrond en belachelijk zijn? Waarom praat Nu.nl niet met die deskundigen?
De vraag stellen is 'm beantwoorden.
Neem nu Voermans' kritiek op het PVV-standpunt over het verbieden van islamitische scholen, korans en moskeeën. Hij beweert dat dit in strijd is met de Grondwet. Maar wat Voermans en zijn linkse vrienden vergeten, is dat de PVV hiermee een duidelijk signaal afgeeft tegen de toenemende invloed van de islam in Nederland, iets wat veel Nederlanders terecht zorgen baart.
En dan hebben we politicoloog Sanne van Oosten, die beweert dat de rechtsstaat onder druk staat door de PVV. Ze haalt zelfs artikel 1 van de Grondwet erbij. Maar wat ze niet lijkt te begrijpen is dat de PVV juist strijdt voor de vrijheid en veiligheid van de Nederlandse burger, iets wat in een sterke democratie ook voor minderheden zou moeten gelden.
Het is ook bijzonder ironisch dat Nu.nl en hun zogenaamde experts zich zorgen maken over de Grondwet en democratische rechtsstaat, terwijl ze zelf de democratische uitslag van de verkiezingen lijken te verwerpen. Het is duidelijk dat hun werkelijke angst is dat de PVV het linkse beleid dat Nederland al jaren teistert, zou kunnen omkeren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal KLAAR met de ranzige linkse media. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de linkse kartelmedia die mensen in paniek proberen te brengen.
Tenslotte, als klap op de vuurpijl, wordt er gesuggereerd dat Wilders en de PVV de democratische rechtsstaat willen ondermijnen. Laat me duidelijk zijn: de PVV is een partij die democratisch gekozen is en de wil van het volk vertegenwoordigt. Wat is er ondemocratisch aan het respecteren van de stem van het volk?
Kortom, dit artikel van Nu.nl is niets meer dan een typisch linkse poging om angst te zaaien en de PVV in een kwaad daglicht te stellen. Het is tijd dat de linkse media hun verlies accepteren en zich realiseren dat Nederland duidelijk heeft gesproken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten