20220125 tweede kamer paul van meenen d66

LOL! D66'er Paul van Meenen liegt: "Veel mensen die ik ontmoet stemmen op D66!"

Politiekokt 29 2023, 17:00
De fractieleider van D66 in de Eerste Kamer, Paul van Meenen, heeft zichzelf enorm te kijk gezet op X. Hij beweert namelijk dat hij, op campagne, heel veel mensen ontmoet ... die op zijn partij gaan stemmen. Oké, ja, een paar niet. Maar "velen gaan dat wel doen. Juist nu." Lachwekkend.
Steun voor D66 is totaal in elkaar gestort. Dat is ook niet zo gek, want die partij maakt er al tijden een puinhoop van én wordt geleid door arrogante rare types die hun eigen volk haten. Vandaar dat D66 in de peilingen in elkaar is gestort van 24 zetels (in 2021) naar... 7 nu.
Maar Paul van Meenen beweert tóch dat het heus meevalt. Hij is namelijk campagne aan het voeren. En op straat ontmoet hij "velen" die op zijn partij gaan stemmen. Een paar niet. Maar heel veel wel. "Juist nu. Om onderwijs, klimaat, een eerlijke economie. Omdat het er nu toe doet."
Kijk maar naar de tweet van deze zot zelf. Waarschuwing: de tekst lezen kan in een lachbui resulteren die enkele minuten aanhoudt.

Ja, ik heb vandaag mensen ontmoet die niet op D66 gaan stemmen. Maar velen gaan dat wel doen. Juist nu. Om onderwijs, klimaat, een eerlijke economie. Omdat het er nu toe doet. Omdat idealen dichterbij komen door samen te werken, niet door aan de kant te blijven. #TK2023 💚🔥

Image
115
Reply
Dit is écht geschift. Aan álles zie je dat D66 totaal in elkaar is gestort. Zelfs linkse kiezers zijn klaar met Sigrid Kaag, Rob Jetten, Jan Paternotte, Sjoerd Sjoerdsma, Wieke Paulusma, Dingetje van Ginneken, en, jawel, Paul van Meenen. Die kiezers gaan nu voor GroenLinks-PvdA, NSC of clubs als de Partij voor de Dieren. Waar ze vooral niets mee te maken willen hebben is D66. 
Het is en blijft leuk om te zien hoe kartelpolitici over werkelijk álles liegen - zelfs als ze weten dat iedereen weet dat ze liegen doen ze het. Het lijkt wel een compulsieve stoornis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten