zwagerman m

Marianne Zwagerman: 'Rutte gaat struikelen over stikstof'

Politiekaug 06 2022, 10:37
Opiniemaker Marianne Zwagerman is ervan overtuigd dat het stikstoffiasco het einde gaat betekenen van het premierschap van Mark Rutte. Dat zegt ze op Twitter. Want, zegt ze, er is geen enkele kans dat Rutte zich hier nog uit redt.
Het gaat de goede kant op met Mark Rutte. Tenminste, dat vindt Marianne Zwagerman. Want volgens haar is het einde van zijn premierschap na 12 lange jaren ein-de-lijk in zicht. Het dossier waarover hij gaat vallen is de stikstofcrisis. Dat vermoedde ze eerder al, maar nu zegt ze dit "zeker" te weten.

Dat weet ik na gisteren zekerder dan ooit. Rutte redt zich hier niet meer uit.

Enigmarie Kapitein ⚓🏛🚜🐦(gratus #BlauwVinkje 😇)
Enigmarie Kapitein ⚓🏛🚜🐦(gratus #BlauwVinkje 😇)
@TerlouwArie

Ik denk ( lees hoop ) dat de voorspelling van @mariannezw uitkomt . " Naderende kabinetscrisis: Rutte gaat struikelen op stikstof " #LeesPareltje #KijkPareltje mariannezwagerman.nl/naderende-kabi… #StikstofLeugen.

1.1K
Reply
Zwagerman denkt dit omdat het gisteren zo ontzettend misging bij de onderhandelingen tussen sommige boerenorganisaties en het kabinet. Ja, er werd excuses aangeboden voor dat belachelijke stikstofkaartje, maar het kabinet maakte tegelijkertijd duidelijk dat het niet van plan is de doelen voor 2030 aan te passen. Als gevolg daarvan heeft Farmers Defence Force al aangekondigd dat het kabinet zich nu kan opmaken voor "de hardste acties ooit.
Aangezien we in het recente verleden echt wat harde acties gezien hebben wil dat toch wel het één en ander zeggen.
In een normaal land, met een functionerende rechtsstaat en gezond politiek stelsel, betekent dat natuurlijk inderdaad het einde van de zittende macht. Je kunt niet op zo'n grote schaal voor sociale onrust zorgen, mensen het vertrouwen totaal doen verliezen, chaos initiëren en blijven zitten. Niet in een normaal land, tenminste.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Helaas is Nederland al jarenlang knettergestoord, en dat is allemaal gebeurd onder de bezielende leiding van Rutte, de man die meer schade aan ons land heeft aangericht dan wie ook. Nou ja, sinds deze man dan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten