640px marion koopmans 2018

Marion Koopmans gaat door het vuur voor Kaag: "Ik geef haar groot gelijk!"

Politiekdec 28 2023, 22:00
Het is altijd leuk om te zien hoe Marion Koopmans en andere covid-pushers steeds weer hun ware gezicht laten zien door het op te nemen voor de ergste politici die Nederland gehad heeft de afgelopen, uh, 375 jaar. Ook nu weer. Want mevrouwtje verdedigt namelijk, publiekelijk, Sigrid Kaag. Haar grote vriendin én jarenlang de gesel van ons mooie landje.
Volkskrant-redacteur Maarten Keulemans schreef op X dat hij het raar vindt dat Kaag weggaat terwijl er nog geen nieuw kabinet zit. Kaag, schrijft hij, zegt aan de ene kant "ik doe dit voor Nederland" maar ondertussen licht ze voortijdig haar "hielen" omdat ze een "leuk baantje" heeft gekregen van de VN.
"Dat mag," stelt de wetenschapsjournalist, "maar daarmee straal je dus zoveel dédain uit." De boodschap die ze ermee afgeeft is namelijk, zegt hij terecht, dat het "ministerschap [in] Nederland" haar "geen reet" kan "schelen."
Dat klopt natuurlijk helemaal. Het kán haar ook niet schelen. Zij vond dat wij blij moesten zij met háár. Wij waren eigenlijk beneden haar waardigheid, maar ze offerde zich op om vanuit haar ivoren toren naar ons kikkerlandje te komen. En wat deden wij? Waren wij dankbaar? Nee, nee. We werden alleen maar boos toen ze ons land aan gort hielp. Hoe durfden we?!

Koopmans hartje Kaag

Op dat moment grijpt Marion Koopmans virtueel in. Deze mevrouw, die tijdens corona voor de walgelijkste beleidsmaatregelen pushte die ongelooflijk veel schade hebben aangericht (en die trouwens ook hard de aanval inzette op iedereen die suggereerde dat het virus weleens uit het Wuhan-lab kon komen, wat nu universeel gezien wordt als de waarheid), kan dat soort aanvallen op haar hartsvriendin niet accepteren.
"Echt?" vraagt ze retorisch op boze toon. "Hoe is dat nou dedain? Iemand die consequent is weggezet als heks, bitch, in onze 'alles moet kunnen politiek' kiest voor een functie waarin ze gewoon weer haar werk kan doen? Ik geef haar groot gelijk."
Het gehuil van Kaag-fanaten is werkelijk om misselijk van te worden. Kaag heeft vanaf dag één dat ze naar ons land kwam om ons 'te redden van de populisten' de meest vreselijke uitspraken gedaan over een ieder die het niet met haar eens is. Als je haar ronduit demonische waarden niet deelde wilde ze je kapotmaken, censureren; ja, zelfs uit de politiek én de media verbannen. Ze had en heeft geen greintje respect voor andersdenkenden. 
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met gestoorde gekken als Kaag én Koopmans. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze heksjes elke dag weer virtueel te bestrijden (op liefdevolle wijze, alleen met behulp van het vrije woord, natuurlijk).
Als iemand geen medelijden behoeft, dan is het dit vervelende typetje. Erger dan Kaag worden ze niet gemaakt in ons land. Weet je nog hoe ze Wilders eigenlijk gewoon bedreigde? Met dat wapperende vingertje? Gelukkig bleek dat ze het tegendeel zou bereiken van wat ze 'beloofde' (niet de PVV, maar D66 werd totaal weggevaagd bij de verkiezingen), maar de haat droop er altijd weer vanaf bij deze wanstaltige vrouw.
Koopmans had daar natuurlijk nooit een probleem mee. Koopmans is namelijk de Kaag van de medische wereld - alleen dan nóg lelijker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten